MNOGO DOBRIH PROVERA: Poznat raspored Partizanovih pripremnih utakmica za novu sezonu
Foto: KK Partizan

od starta u žestokom ritmu

MNOGO DOBRIH PROVERA: Poznat raspored Partizanovih pripremnih utakmica za novu sezonu

Crno-beli u utorak putuju na Zlatibor, a 16.09. u Beograd stiže Anadolu Efes

Objavljeno: 14:52h

Košarkaški klub Partizan u ponedeljak zvanično počinje pripreme za sezonu 2021/22. Već u utorak, 17. avgusta, ekipa i stručni štab Partizana putuje na Zlatibor, gde će biti obavljen bazični deo priprema.

Prvu test utakmicu, košarkaši Partizana imaće na turniru koji se održava u Opatiji od 1. do 3. septembra. Osim crno-belih, učešće na turniru će uzeti i ekipe Pezara, Cedevita Olimpije i Cibone.

Sedmog septembra, Partizan će u Kragujevcu odigrati humanitarnu utakmicu protiv domaće ekipe Radničkog. Jedanaestog i dvanaestog septembra, Partizan će učetvovati na turniru u Istanbulu gde će učestvovati domaći Fenerbahče, Uniks i Monako sa kojim će se crno-beli sastati u polufinalu.

Nakon ovog turnira 16.09. u Beograd stiže Anadolu Efes. Taj meč, ujedno će biti i zvaničan oproštaj legendarnog kapitena Novice Veličkovića od aktivnog igranja košarke.

Dan kasnije, crno-beli će otputovati u Atinu, na "Janakopulos kup" koji se održava 18. i 19. septembra. Uz Partizan, na turniru u Atini će igrati i domaći Panatinaikos, Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.