DANAS SAMO PIVO: Legendarni nemački košarkaš uživa u Ljubljani, donosi Dončiću ugovor na kućni prag (FOTO)
Foto: AP

OPUSTENO PA NA POSAO

DANAS SAMO PIVO: Legendarni nemački košarkaš uživa u Ljubljani, donosi Dončiću ugovor na kućni prag (FOTO)

Luka je u poslednjoj NBA sezoni postizao 27,7 poena po utakmici

Objavljeno: 17:41h

Luka Dončić sjajno je igrao na Olimpijskim igrama gde je predvodio svoju Sloveniju do same završnice košarkaškog turnira.

Prošle nedelje stigla je najava iz Dalasa da bi čelni čovek franšize Mark Kjuban zajedno sa trenerom Džejsonom Kidom i legendarnim Dirkom Novickim mogli da doputuju u Ljubljanu kako bi ponudili Luki Dončiću "supermaks" ugovor na kućnom pragu.

Da to nije samo bila priča govori i slika koja se pojavila na društvenoj mreži Tviter, a na kojoj se vidi da Novicki i Kid uz pivo uživaju u suncem okupanoj prestonici Slovenije.

Luki će biti predstavljen čuveni "supermaks" ugovor na pet godina vredan više od 200.000.000 dolara. Maveriksi su odlučili da svoju budućnost u potpunosti stave u ruke sjajnog mladog košarkaša, koji je u poslednjoj sezoni postizao 27,7 poena po utakmici uz osam skokova i 8,6 asistencija.

Na olimpijskom turniru ubacivao je 23,8 poena u proseku, što ga je svrstalo na treće mesto, a na sve to je imao 9,7 skokova (drugo mesto na turniru) i 9,5 asistencija (prvo mesto u Tokiju).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.