FILADELFIJA HOĆE DA NAPRAVI TREJD GODINE: Iskazali interesovanje za jednog od najboljih šutera u ligi!
Foto: EPA/Wu Hong

za njega bi dali sve

FILADELFIJA HOĆE DA NAPRAVI TREJD GODINE: Iskazali interesovanje za jednog od najboljih šutera u ligi!

Ukoliko Lilard postane dostupan, a Portland zatraži Bena Simonsa, u najgorem slučaju bi bio uključen i treći tim koji bi više odgovarao Simonsovim ambicijama

Objavljeno: 08:24h

Filadelfija Seventisiksersi razmišljaju da Bena Simonsa pošalju u Portland u zamenu za Dejma Lilarda.

Dobili smo informaciju da su Majami i Čikago pod istragom nakon dovođenja Lonza Bola i Kajla Laurija, ali to možda ne bude najluđa priča ovoga leta.

Filadelfija Seventisiksersi su odlučili da dodatno pojačaju svoj tim i da izbegnu situaciju ovogodišnjeg plej-ofa kada su eliminisani od Atlanta Hoksa.

Predsednik Filadelfije Deril Mori je odavno najavio "lov na superzvezde", a kako prenosi "Athletic" u pitanju je Dejmijan Lilard čiji se status prati svakodnevno i Mori ima neke ideje.

Dejmijen Lilard
foto: EPA/Etienne Laurent

U planu je "trejd paket" u kom bi glavna zvezda bio Ben Simons koga žele da pošalju u Portland upravo u zamenu za Dejma Lilarda, ali iz perspektive Filadelfije, manje je do trejda Bena Simonsa, a više do želje da se pokupi Lilard.

Čitav posao nije gotov i daleko je od toga, ali postoje naznake da se "čisti put" da Dejm Lilard obuče dres Filadelfija Seventisiksersa, najviše zbog toga što se Lilard koleba, piše Athletic.

Portland ima interesovanje za Bena Simonsa, ali se postavlja pitanje da li Simons želi u Portland. To, ipak, nije veliki problem.

Ben Simons
foto: EPA/CJ Gunther

Ukoliko Lilard postane dostupan, a Portland zatraži Bena Simonsa, u najgorem slučaju bi bio uključen i treći tim koji bi više odgovarao Simonsovim ambicijama.

Siksersi nisu u problemu, Simons je i dalje tražen igrač i poznato je da njegov agent Rič Pol ima veliki uticaj u ligi, pa ćemo videti do kraja prelaznog roka koilko je realno da se ovo dogodi.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.