POTUKLA SE, PA NE IDE NA IGRE: Liz je najpre privukla pažnju izjavom - VISOKA SAM 2.03 I OBOŽAVAM DA VODIM LJUBAV!
Foto: Profimedia

udarac za reprezentaciju australije

POTUKLA SE, PA NE IDE NA IGRE: Liz je najpre privukla pažnju izjavom - VISOKA SAM 2.03 I OBOŽAVAM DA VODIM LJUBAV!

Liz Kembidž važi za jednu od najboljih košarkašica današnjice

Objavljeno:

Kontroverzna australijska košarkašica Liz Kembidž objavila je da se povlači sa predstojećih Olimpijskih igara u Tokiju.

Kembidž se prethodno našla pod istragom australijske federacije jer je ušla u "fizički i verbalni okršaj" sa protivnicom tokom borbe za loptu na utakmici sa Nigerijom.

Košarkašica Las Vegas Ejsisa je kao razloge povlačenja navela zabrinutost za svoje mentalno zdravlje u karantinu u Tokiju.

- San svakog sportiste je da igra na Olimpijskim igrama, gde treba da bude na svom mentalnom i fizičkom vrhuncu, a ja sam trenutno daleko od mesta gde treba da budem. Nije tajna da sam se u prošlosti borila sa svojim mentalnim problemima, a nedavno sam zaista bila zabrinuta zbog odlaska na Olimpijske igre i "balona". Nema porodice, prijatelja, navijača, nema podrške van mog tima. Iskreno, to je zastrašujuće za mene - piše u Lizinoj objavi.

Zanimljivo, Kembidž preko oca vodi poreklo upravo iz Nigerije. Ona je jedna od najbolji igračica danšnjice i rekorderka WNBA lige sa 53 poena postignuta na jednom meču.

Ali, pažnju skreće i zanimljivim izjavama, kao i potpuno obnaženim fotografijama.

- Ja sam 2,03 metra visoki sportista i volim da vodim ljubav. Ja sam čovek i to je ono što mi radimo. Čini se da jer sam sportistkinja ne mogu da budem zavodljiva, da mi nije dozvoljeno da budem takva. Sve što društvo želi od mene je da sednem dole, da ćutim, da treniram i igram. Želim da budem žena! Čitav moj život su mi govorili da se fokusiram na sport, ali na kraju sam čovek i borim se za veće stvari od sporta - rekla je svojevremeno Liz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.