POTVRĐENO: Volden napustio Zvezdu! Odlazi kod bivšeg trenera Partizana?
Foto: Starsport©

kraj

POTVRĐENO: Volden napustio Zvezdu! Odlazi kod bivšeg trenera Partizana?

Iako je bio važan deo tima, zbog koronavirusa je propustio finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, a zbog problema sa povredom leđa nije mogao da pruži maksimum ni u finalnoj seriji ABA lige ni domaćeg prvenstva

Objavljeno:

Dugo se najavljivalo, a danas je postalo realnost. Kori Volden je sporazumno raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom, a kako prenosi Mocart sport, sprema se da potpiše za minhenski Bajern.

- Kori Volden je imao dvogodišnji ugovor sa KK Crvena zvezda, a u drugi evroligaški klub odlazi uz propisano obeštećenje. KK Crvena zvezda se ovom prilikom se zahvaljuje Koriju na svemu što je uradio noseći crveno-beli dres tokom izuzetno teške takmičarske sezone 2020/2021, u kojoj je bio važan deo i imao velike zasluge za tri osvojena trofeja (odigrao 59 zvaničnih utakmica u Evroligi i ABA ligi) - stoji na zvaničnom sajtu Zvezde.

Kori Volden
foto: Starsport

Amerikanac je u crveno-belom dresu u Evroligi imao prosek od 10,5 poena (šut za dva poena 46,2%, šut za tri poena 39%, slobodna bacanja 83,8%), 1,8 skokova, 2,3 asistencije za 23 minuta na terenu.

Iako je bio važan deo tima, zbog koronavirusa je propustio finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, a zbog problema sa povredom leđa nije mogao da pruži maksimum ni u finalnoj seriji ABA lige ni domaćeg prvenstva.

U Bajernu bi trebalo da ponovo sarađuje sa trenerom Andreom Trinkijerijem i Ognjenom Jaramazom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.