PARTIZAN SA VIRTUSOM U TRCI ZA NBA CENTRA: Ako se odluči da dođe u Beograd, to će biti najbolje pojačanje do sada!
Foto: Starsport

videćemo gde će otići

PARTIZAN SA VIRTUSOM U TRCI ZA NBA CENTRA: Ako se odluči da dođe u Beograd, to će biti najbolje pojačanje do sada!

Virtus i Bolonja su stali u red, da li će uspeti da se dogovore sasvim je drugo pitanje

Objavljeno:

Kevin Panter, Zek Ledej, Rodio Kuruc… Svi potpisali, a da ih niko nije pomenuo kao potencijalne Partizanove mete. Pre zvanične objave na klupskom sajtu procurila je samo informacija da je Aleksa Avramović dogovoren, čitali ste o tome baš na Mozzart Sportu. U međuvremenu su se pominjala i brojna druga imena, bez konkretne potvrde, ali sada nekoliko uglednih medija tvrde: Ekpe Judo je meta crno-belih.

S tim da Partizan nije jedini udvara. Inicijalnu vest rimske Republike da i Partizan i Virtus žele potpis 34-godišnjeg centra potvrdio je i Eurohoops.

Željko Obradović
foto: Starsport

Judo i novi trener Partizana Željko Obradović dobro se poznaju iz perioda saradnje u Fenerbahčeu u kome su zajedno osvojili Evroligu. Nigerijski centar tada je dobio i priznanje za MVP-a završnog turnira. Potom je dve godine proveo u Juti Džez u NBA ligi, ali sa limitiranom minutažom zbog čega je dve poslednje sezone proveo u Kini.

U Pekingu je, prema informacijama Mozzart Sporta, imao godišnju platu od 3.000.000 evra, ali ugovor mu je istekao, a Judo želi da se vrati u Evropu, iako zna da tolike pare neće dobiti u tako poznim igračkim godinama. Prošle sezone je u Kini u proseku beležio 6,8 poena uz 4,7 skokova, 1,8 blokadu, 1,5 asistenciju i 1,3 ukradenu loptu po meču.

Virtus i Bolonja su stali u red, da li će uspeti da se dogovore sasvim je drugo pitanje.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.