IZ BUDUĆNOSTI PRAVO U CEDEVITU OLIMPIJU: Kanadski košarkaš i sledeće sezone će igrati u ABA ligi!
Foto: Starsport©

srećno

IZ BUDUĆNOSTI PRAVO U CEDEVITU OLIMPIJU: Kanadski košarkaš i sledeće sezone će igrati u ABA ligi!

U Ljubljanu su pre Edžama stigli i Hejden Dalton iz Nimbruka, kao i Markus Kini iz Kaleva, dok su ugovore produžili Mankog Matijang i Edo Murić

Objavljeno:

Cedevita Olimpija nastavlja da se pojačava. U redove kluba iz Ljubljane stigao je bivši igrač Virtus Rome, Iri Bejhoksa iz Razvojne lige, Rejer Venecije, Uniksa, Unikahe i Budućnosti Melvin Edžam.

Iskusni krilni košarkaš je bio jedan od najboljih igrača Podgoričana minule sezone. Istekla mu je saradnja sa Plavima, a sada je jasno da je odlučio da karijeru nastavi na Jadranu. Pojačaće redove Cedevita Olimpije, sa kojom će imati priliku da igra i ove sezone u Evrokupu i ABA ligi.

U dresu Budućnosti je beležio 10,1 poena i 4,6 skokova po nastupu u ABA ligi, kao i 11,5 poena i 5,8 skokova u Evrokupu. Ima veliko iskustvo iz Evrope i nema sumnje da će predstavljati vredno pojačanje za ekipu Jurice Golemca.

Interesantno je da će imati priliku da se sa doskorašnjim klubom sastane u makar četiri navrata u toku sezone pred nama, kako se Cedevita Olimpija i Budućnost nalaze u istoj grupi u Evrokupu.

U Ljubljanu su pre Edžama stigli i Hejden Dalton iz Nimbruka, kao i Markus Kini iz Kaleva, dok su ugovore produžili Mankog Matijang i Edo Murić.

Jaka Blažič bi mogao da napusti klub, pošto su za njegove usluge interesovanje pokazali Lokomotiva Kubanj i Žalgiris.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.