BIVŠI SELEKTOR BEZ DLAKE NA JEZIKU PORUČIO: Kokoškov hitno mora da podnese ostavku
Foto: Starsport©

U SVOM STILU

BIVŠI SELEKTOR BEZ DLAKE NA JEZIKU PORUČIO: Kokoškov hitno mora da podnese ostavku

Slavnić nije želeo da govori o igračima koji se nisu odazvali pozivu

Objavljeno:

Izostanci, povrede, malo vremena za uigravanja, loša hemija u timu... Mnogo je razloga zbog kojih srpske košaraše nećemo gledati na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ipak, ako pitate legendarnog Zorana Moku Slavnića, odgovornost za jedan od najtežih poraza u istoriji ide na dušu selektora Igora Kokoškova i onog koji ga je na najvažniju funkciju doveo.

Nesumnjivo je da se reči bivšeg selektora "orlova" i jednog od najboljih igrača koje je naša zemlja iznedrila odnose na Predraga Sašu Danilovića, predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

- Što bi rekao moj drugar Boki policajac, i ja bih bolje odigrao. Borbe petlova sam gledao često, ali nikad nisam gledao borbe kokoški. Velika je sramota izgubiti od Italijana na onakav način. U suštini, ne bi trebalo ništa da kažem, pošto sam pročitao izjavu selektora, koji kaže da imena ne igraju. Kokoškov hitno mora da da ostavku! Ja od njega i nisam ništa očekivao, ali i taj koji ga je birao mora da podnese ostavku - kaže popularni Moka za Srpski telegraf.

Zoran Slavnić
foto: Starsport©

Slavnić u svom stilu dodaje da ne želi da govori o igračima koji se nisu odazvali pozivu. Kako kaže, novine bi izgorele, a njega neko ukantao.

- Rej Čarls, da je vodio ekipu, bolje bi video od selektora. On je tu zalutao, delovao je kao mrtav čovek tokom čitavog meča. Čudno je i neprihvatljivo da Kokoška (Igor Kokoškov, prim. aut.), fino vaspitani gospodin, nije doneo zrno iz Amerike, da pruži makar minimalni doprinos. Da, kada nismo u najboljem sastavu i formi, malo pomogne jer kada sve ide kako valja, onda ti trener i ne treba. Sam je dao izjavu da je zaboravio Micića za postavu, niko ne zna šta se tu dešava. Teodosić i Micić zajedno 40 minuta, Bobi Marjanović devet minuta, Bjelica 24 - jasan je Slavnić.

(Espreso/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.