KRSTIĆ ZADOVOLJAN DO SADA URAĐENIM I NADA SE BOGDANOVIĆU: Svi znamo koliki je ulog!
Foto: Starsport©

Tokio 2020

KRSTIĆ ZADOVOLJAN DO SADA URAĐENIM I NADA SE BOGDANOVIĆU: Svi znamo koliki je ulog!

Krstić je otkrio da KSS planira put 13. jula u Tokio kako bi se cela delegacija aklimatizovala i da bi trebalo da budu odigrane dve pripremne utakmice – protiv Japana i Francuske

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u finale kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre koji se igra u Beogradu, pobedom protiv Portorika 102:84.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije, Nenad Krstić je relativno zadovoljan igrama Srbije.

- Mislim da delujemo okej s obzirom na to kakve su okolnosti. Naravno, ima još prostora za napredak. Jučerašnja utakmica je delovala ohrabrujuće i mislim da smo spremni za večerašnji duel. Svi se nadamo, uvek kažem da treba ići korak po korak, ali to je definitivno naš primarni cilj. Ne mislim da je olakšavajuća okolnost, igrači moraju da se odmore, ali svi znamo koliki je ulog. Svi sportisti, ne samo košarkaši, sanjaju o igranju na Olimpijskim igrama. Veliki je ulog i mislim da ovi igrači koji su tu ne razmišljaju o umoru, već samo o tome kako da dođu to tih Olimpijskih igara - rekao je Krstić za "RTS".

Srbija će, u slučaju plasmana na Igre, sigurno biti bez Stefana Jovića, dok se o nastupu Bogdana Bogdanovića još uvek ne zna.

- Ima, da (naznaka da će igrati). Nismo znali, želimo Bogdanu da igra finale i osvoji NBA prvenstvo, a isto tako želimo i da bude deo našeg tima. Znam da je selektor Kokoškov u stalnom kontaktu sa njim - dodao je on.

Krstić je otkrio da KSS planira put 13. jula u Tokio kako bi se cela delegacija aklimatizovala i da bi trebalo da budu odigrane dve pripremne utakmice – protiv Japana i Francuske.

Potom bi igrači 21. jula ušli u Olimpijsko selo, a četiri dana kasnije igrali prvu utakmicu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.