PRVI SUSRET RADONJIĆA I OBRADOVIĆA: Treneri Zvezde i Partizana prate srpske košarkaše sa tribina "Pionira"! (FOTO)
Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

gospodski pozdrav

PRVI SUSRET RADONJIĆA I OBRADOVIĆA: Treneri Zvezde i Partizana prate srpske košarkaše sa tribina "Pionira"! (FOTO)

Popularni Žoc je na svojoj nedavnoj promociji istakao da ima dobre odnose sa Radonjićem i predsednikom Zvezde

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Portorika u polufinalu kvalifikacionog turinra za Olimpijske igre u hali "Aleksandar Nikolić".

Na tribinama su se sreli i srdačno pozdravili treneri najvećih klubova i ljutih rivala, Crvene zvezde i Partizana, Dejan Radonjić i povratnik u srpsku košarku, Željko Obradović.

Dejan Radonjić, Željko Obradović
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Popularni Žoc je na svojoj nedavnoj promociji istakao da ima dobre odnose sa Radonjićem i predsednikom Zvezde Nebojšom Čovićem.

- Sa gospodinom Čovićem sam u korektnim odnosima i voleo bih da se tako nastavi. Ne vidim razlog da bude drugačije. Ljudi koji su odgovorni, vode računa šta pričaju. Sa svoje strane ću sve uraditi da moja ekipa i moji igrači se ponašaju kako to iziskuje ponašanje profesionalnog sportiste. Nećemo nikoga provocirati, ni protivničke navijače, igrače, trenere, ljude iz uprave... To će biti nešto na čemu ću insistirati. A, jedna od prvih stvari koje ću uraditi biće da pozovem mog dobrog prijatelja Dejana Radonjića, kao i ostale trenere. Voleo bih da navijači bodre nas i da ne čujemo jednu ružnu reč protivničkim igračima. Želeo bih da budu primer celoj Evropi i da takvu sliku pošaljemo u svet - poručio je tada Obradović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.