FRKA OKO JOKIĆA NE PRESTAJE: Pojavio se dokument o suspenziji u kome se navode svi detalji incidenta (FOTO)
Foto: Profimedia

novi detalji oko zabrane

FRKA OKO JOKIĆA NE PRESTAJE: Pojavio se dokument o suspenziji u kome se navode svi detalji incidenta (FOTO)

Štala "Drim Kečer" diskvalifikovana je od strane konjičkog kluba Bačka

Objavljeno: 14:12h

Suspenzija štale Nikole Jokića "Drim Kečer" od strane konjičkog kluba Bačka nakon incidenta na trci u Subotici pod velom je misterije.

Iako je taj klub izdao dokument kojim se Nikolinim konjima zabranjuje učešće u trkama pod organizacijom Bačke, niko ne želi da kaže šta se tačno desilo i ko je iz tima slavnog košarkaša fizički napao službeno lice.

U javnosti se čak pojavio dokument KK Bačka o suspenziji štale "Drim Kečer" na šest meseci, gde se taksativno navode svi detalji incidenta i zašto je donešena takva odluka, ali predsednik kluba Miodrag Zagorac, čiji potpis se vidi na dokumentu, za Kurir kaže da nema nikakve suspenzije i da on ništa nije potpisao.

- Kakva suspenzija, o čemu pričate? Ništa ja nisam potpisao, a ko je, ne znam. Ništa se nije dogodilo. Prijatno - rekao je Zagorac.

Jokićevom timu se, po tom dokumentu, na teret stavljaju sledeće stavke:

- Fizički napad na lica koja učestvuju u sportskom takmičenju, na člana rukovodstva ili službeno lice.

- Psovanje, neprostojni gestovi, omalovažavanje, prigovaranje službenim licima i učesnicima i bilo koje drugo nesportsko ponašanje koje narušava red i mir na takmičenju.

- Neposredno i posredno delovanje lica kojim izaziva nered prilikom dolaska, odlaska ili tokom boravka u sportskom objektu, koje remeti tok sportske priredbe ili ugrožava bezbednost učesnika sportske priredbe ili trećih lica.

- Neovlašcen ulazak u službene prostorije Kluba ili na sportski teren (osim u slučaju pomoci pri startu).

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.