OBRADOVIĆ: Da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto! ŽOC kaže da ga je natrag dovelo nešto IZ SRCA! (FOTO)
Foto: Starsport

povratak

OBRADOVIĆ: Da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto! ŽOC kaže da ga je natrag dovelo nešto IZ SRCA! (FOTO)

Trofejni trener Željko Obradović je za primarni cilj postavio povratak Partizana u Evroligu

Objavljeno: 16:28h

Željko Obradović promovisan je kao novi trener košarkaškog kluba Partizana.

- Prva misao mi ide ka tome da želim da se pridružim ljudima iz KSS, Predragu Daniloviću, Marini Maljković i košarkašicama na velikom rezultatu. Želim da se zahvalim Ostoji Mijailoviću na šansi da se vratim u Partizan. Ono što me je dovelo natrag je nešto iznutra, nešto iz srca. Stalno smo bili u kontaktu. Sada svi zajedno želimo da vratimo Partizan tamo gde zaslužuje. U Evropi ne postoji klub koji je dao toliko igrača, koji su osvajali toliko trofeja i bili toliko bitni, kao i trenera sa toliko trofeja. U rangu Partizana je možda samo Real Madrid. Za mene je ova odluka bila veoma laka. Prošle sedmice kada smo se Ostoja i ja prvi put našli, razgovarali smo 2-3 sata, i već tada sam odlučio - rekao je Željko Obradović i dodao:

- Ono što bih voleo je da Evroliga treba da prepozna na prostoru bivše Jugoslavije klubove koji su itekako zadužili košarku. Pošto će se menjati sistem, mislim da više klubova treba da ima dugogodišnje ugovore. Ambicije su najveće moguće. Jedino me interesuje da se vratimo u Evroligu. I ne samo to, nego da budemo sastavni deo Evrolige - dodao je Obradović.

Jedino što je trofejni trener obećao jeste ono što je njemu svojstveno, a to je veliki rad.

- Ispred nas je veliki posao, a kad imaš želju i entuzijazam onda možeš da uradiš dosta toga. Mogu da obećam samo rad, da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto, da ćemo Zoran i ja na kraju sezone biti zadovoljni ako budemo zaključili da smo uradili sve, apsolutno sve - kaže Obradović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.