POTEZ GODINE U NBA U FINALU ZAPADA! Strašni Ejton u poslednjoj DESETINKI uhvatio loptu i ZAKUCAO KLIPERSE! (VIDEO)
Diandre preko Zupca za pobedu, Foto: Profimedia

MOĆNA POSLEDNJA AKCIJA

POTEZ GODINE U NBA U FINALU ZAPADA! Strašni Ejton u poslednjoj DESETINKI uhvatio loptu i ZAKUCAO KLIPERSE! (VIDEO)

Prava drama u finalu Zapada

Objavljeno: 06:28h

Feniks Sansi su na dva koraka do velikog NBA finala, nadamo se sa Atlantom i Bogdanom Bogdanovićem!

Ekipa iz pustinje je sinoć u pravoj drami ponovo pobedila Kliperse, iako je bila bez glavnog "mozga", Krisa Pola, sa 104:103.

Ipak, da budemo pošteni, i Klipersi su igrali bez "alfa igrača", Kavaija Lenarda.

Junak pobede bio je Diandre Ejton, koji je uhvatio lob dodavanje na 0,7 sekundi pre kraja, i preko navijača hrvatske reprezentacije Ivice Zupca zakucao loptu u koš, a čini se i nade Klipersa da mogu nešto da urade u ovoj seriji.

Dželati Jokića i Nagetsa su bili u blagom vođstvu i u ovoj utakmici, ali su Klipersi na mišiće i na Pola Džordža uspeli da ih stignu na kraju, pa i da povedu košem Džordža sa 103:102.

Mikal Bridžis je uprskao sledeći napad, Sansi su pravili faul na Džordžu odmah, ali je najbolji "Kliper" učinio neverovatnu stvar i promašio oba slobodna bacanja.

Na tri sekunde do kraja Mikal Bridžis promašuje trojku, Feniks nekako dolazi do lopte, a do kraja utakmice je 0,7 sekundi. Nedovoljno da neko uhvati loptu i šutira, dovoljno samo da je uhvati u letu i zakuca u koš.

I, zahvaljujući Ivici "you had one job" Zupcu, Diandre Ejton, čovek kome bi svako bacio loptu u tom trenutku, pa "pomozi bože", skočio je na koš, a tamo ga je čekala lopta ubačena iz auta, koju je on zakucao u koš za konačnih 104:103.

Tihi heroj ove utakmice bio je zamenik Krisa Pola Kameron Pejn, koji je odigrao fenomenalno, ubacivši 29 poena. Ejton je bio sjajan, sa 24 poena i 14 skokova, a Devin Buker je dao 20 poena.

Kod Klipersa, Pol Džordž je ubacio 26.

Sledeća utakmica igra se u Los Anđelesu.

Bonus video:

00:25

BIBER-SPREJ ZA SAMOODBRANU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.