ŠTIMAC KAO I UVEK, SA PUNO EMOCIJA: Tužan sam, ali nisam ljut!
Foto: Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

ŠTIMAC KAO I UVEK, SA PUNO EMOCIJA: Tužan sam, ali nisam ljut!

U našoj reprezentaciji nema najznačajnijih

Objavljeno:

Proslavljeni reprezentativac Srbije Vladimir Štimac govorio je o Nikoli Jokiću i njegovom neigranju za nacionalni tim Srbije.

Popularni Štimara je u jutarnjem proframu Prve televizije istakao da je Nikola isto što i Novak.

- Ja sam prvi koji je tužan. Nisam ljut uopšte na njega. On je igrao 109 utakmica ove sezone. Naravno da ću da ga branim, bio mi je saigrač u reprezentaciji, osvojili smo medalju Riju. Možda on ima druge probleme...Ne treba da skaču i da osude. Dosta je dao Srbiji do sada, kao što je Novak - rekao je Štimac i dodao:

- Svi znaju moj odnos prema reprezentaciji, ali ja ću svog saigrača uvek podržati. Nikola i ja nismo na istom nivou, tako da ne mogu da govorim o razlozima. Nikola je već doneo Srbiji nešto. Nije da nije ništa uradio. Uzeli smo medalju u Riju.

Ko će da „povuče“ Srbiju ka visokom plasmanu na OI?

- U našoj reprezentaciji nema najznačajnijih. Nebitno koliko je ko poena dao. Bili smo 24 sata zajedno, pomagali jedni drugima. Mora da se ima i kvalitet, ali sloga je mnogo važna. Teodosić, Bjelica, Bobi, Milutinov, videćemo šta će biti sa Bogdanom. Reprezentacija nam je svakako kompetitivna za Olimpijske igre - istakao je Štimac.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.