GRCI PRENOSE, MI ODBIJAMO DA POVERUJEMO: Kažu da SVETISLAV PEŠIĆ možda preuzima PARTIZAN!
Foto: Starsport©

e, sad

GRCI PRENOSE, MI ODBIJAMO DA POVERUJEMO: Kažu da SVETISLAV PEŠIĆ možda preuzima PARTIZAN!

Međutim, on je ranije tokom proleća nagovestio da ne planira da se vraća u srpsku klupsku košarku

Objavljeno: 14:04h

Po završetku neuspešne sezone, možda i najlošije u ovom veku, Partizanu predstoji velika kadrovska rekonstrukcija, počev od trenera pa nadalje.

Navijači željno iščekuju prve poteze klupskih čelnika i novog sportskog direktora Zorana Savića, a nekoliko zvučnih imena se u medijima dovode u vezu sa crno-belima.

Pre svih Saša Đorđević, koji je, po svemu sudeći, na izlaznim vratima Virtusa iako je sa ovim klubom osvojio titulu prvaka Italije na koju su u Bolonji čekali dve decenije. S obzirom da je i Željko Obradović još uvek slobodan u izboru novog kluba, ima spekulacija i na temu njegovog povratka u Partizan, a sinoć su grčki mediji lansirali novu ''bombu''.

Tamošnji ''Totalbasket'' došao je do saznanja da je jedan od kandidata za novog trenera Partizana i 71-godišnji Svetislav Pešić, koji je i dalje bez angažmana posle rastanka sa Barselonom.

Međutim, on je ranije tokom proleća nagovestio da ne planira da se vraća u srpsku klupsku košarku, a dodatnu sumnju u informaciju koji su lansirali Grci budi i Pešićevo sinoćnje prisusvo u ''Pioniru'', gde je gledao svoj bivši klub Crvenu zvezdu koja je odbranila titulu prvaka Srbije pobedom nad Megom u majstorici finala plej-ofa.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.