BUCKO JE APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Dečak sa meča Finiksa i Jokićevog Denvera je RASPAMETIO navijače! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/@suns

u delirijumu

BUCKO JE APSOLUTNI HIT NA INTERNETU: Dečak sa meča Finiksa i Jokićevog Denvera je RASPAMETIO navijače! (VIDEO)

"Sunca" su imala drugi najbolji skor u ligi na kraju regularnog dela sezone, a u plej-ofu itekako koriste prednost domaćeg terena

Objavljeno: 11:50h

Navijači Finiks Sansa su dugo (od 2010.) čekali da njihov tim ponono izbori plej-of, a kamoli postane konkurentan za titulu. I jedno i drugo su dočekali u istoj sezoni.

Monti Vilijams je nasledio Igora Kokoškova 2019. godine i za manje od dve sezone od jednog od najslabijih timova u ligi napravio jedan od najjačih.

Monti Vilijams, Devin Buker
foto: Homepage Promo, Profimedia

Generlani menadžer Džejms Džons, trostruki osvajač NBA prstena, vukao je pametne poteze i kada je roster u pitanju, a ključni je bio dovođenje Krisa Pola uoči aktuelne sezone.

"Sunca" su imala drugi najbolji skor u ligi na kraju regularnog dela sezone, a u plej-ofu itekako koriste prednost domaćeg terena.

Navijači zbog epidemioloških mera ne mogu da ispune punu renoviranu "Finiks Sans Arenu", ali svi koji su prisutni u njoj itekako čine da se njihovo prisustvo oseti.

Navijači Finiksa
foto: Profimedia

U publici ima svih: mladih, starih, žena, muškaraca, staraca, dece, a novinari izveštavaju da tokom proslava koševa osećaju da se zgrada trese, a kad intervjuišu igrače posle mečeva, ne čuju ih u slušalicama od buke s tribina.

Kakav pandemonijum poletna ekipa Sansa izaziva kod njihovih navijača, najbolje se videlo po reakciji jednog dečaka tokom demoliranja Denvera i u drugoj utakmici polufinale serije Zapada, koju je srećom kamera snimila.

Pošto je izveo mali ples, buckasti dečak je od uzbuđenja skinuo i kačket i majicu i počćeo da riče kao Halk na oduševljenje i smeh cele dvorane.

Ako nastavi da igra sjajno, uz ovakvu podršku s tribina, tim iz Arizone stvarno može da napravi pravo čudo ove sezone.

(Espreso/N.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.