NIGDE ON NE IDE: Glavni igrač Zvezde ostaje na MALOM KALEMEGDANU!
Foto: Wikipedia

lepa vest

NIGDE ON NE IDE: Glavni igrač Zvezde ostaje na MALOM KALEMEGDANU!

Pričao sam sa porodicom i prijateljima i doneo sam odluku da obučem dres Crvene zvezde

Objavljeno:

Iako se špekulisalo prethodnih dana o prelasku Voldena u tabor Olimpijakosa, košarkaš Zvezde se oglasio i razrešio sve dileme.

Kori Volden ima važeći ugovor sa Crvenom zvezdom na još godinu dana. Gostovao je večeras na podkastu kluba i izrazio želju da ostane u crveno-belom.

- Spreman sam da budem lider ove ekipe u Evroligi i sledeće sezone računajte na mene - poručio je Kori Volden.

Amerikanac je govorio o svojoj odluci da dođe u Crvenu zvezdu:

- Pričao sam sa porodicom i prijateljima i doneo sam odluku da obučem dres Crvene zvezde. Najveći razlog je bio taj što sam shvatio da je došlo vreme da igram u Evroligi. Tako sam mogao sebe da prezentujem na najvišem nivou. Nije bilo lako doneti odluku tokom pandemije. Pobedila je želja da jurim svoje snove - rekao je Volden i dodao:

- Ovde su navijači fantastični. Nažalost, zbog pandemije nisu mogli na tribine. Sa njima je nemoguće da se izgubi utakmica u Evroligi. Teško je bilo motivisati se bez njih. Bilo je čudno, čuješ sve na terenu, saigrače, protivnike, trenere, vođenje lopte i škripanje patika. Nadam se da će u novoj sezoni to da bude mnogo bolje i da će navijači uz vakcine ili PCR test moći u dvorane - rekao je Volden.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.