RADONJIĆ PRED FINALE HVALIO MEGU: Jovanović smatra da Zvezda na svakoj poziciji ima minimun dva kvalitetna igrača
Foto: Starsport

SVE JE SPREMNO

RADONJIĆ PRED FINALE HVALIO MEGU: Jovanović smatra da Zvezda na svakoj poziciji ima minimun dva kvalitetna igrača

Serija počinje u sredu od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Mege u prvom meču finala košarkaške Superlige Srbije.

Trener Dejan Radonjić neće moći da računa na Korija Voldena koji se bori sa povredom leđa, dok su svi ostali na raspolaganju za finalne mečeve.

- Ekipa Mege je imala odličnu sezonu, i ove godine pojavili su se mladi i talentovani igrači predvođeni iskusnim Tepićem. Uz dobru sezonu imali su i dobar rezultat,a u međuvremenu su i pojačali tim za plej of iskusnim Milosavljevićem, Simanićem i Novakom. I to dovoljno govori i pokazatelj je njihove ambicije u plej ofu Superlige. Pokušaćemo da imamo veći kontinuitet dobre igre i da iskontrolišemo kvalitet ekipe Mege - rekao je trener crveno-belih.

Trener Mege Vladimir Jovanović izjavio je da njegova ekipa u finalnoj seriji plej-ofa Superlige mora da odgovori na čvrstinu i agresivnost Zvezde u odbrani.

- Čeka nas jako zahtevna utakmica protiv Crvene zvezde, tima koji je igrao Evroligu i koji ima jako veliki roster. Na svakoj poziciji ima minimum po dva i više nego kvalitetna igrača. Sigurno je da će pokušati da diktiraju tempo utakmice, pre svega intenzitetom i kontaktom u odbrani. U finalu ABA lige su pokazali da su nivo agresivnosti i čvrstine u odbrani digli na najviši mogući nivo i da tu leži njihova snaga. Bez pune koncentracije i odgovora na tu čvrstinu i njihov način igre biće jako teško igrati protiv Zvezde. Mi, opet, imamo svoje kvalitete i pokušaćemo uz više nego potrebnu dozu čvrstine i koncentraciju svih 40 minuta, da napravimo što bolju utakmicu, a samim tim i seriju sa Crvenom zvezdom - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Prvi meč finala igra se u sredu od 20 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.