JOVANOVIĆ JE PONOSAN NA SVOJE IGRAČE: Mega ga prijatno iznenadila u 1 segmentu majstorice!
Foto: KSS.rs

veliki uspeh

JOVANOVIĆ JE PONOSAN NA SVOJE IGRAČE: Mega ga prijatno iznenadila u 1 segmentu majstorice!

Trener Mege je istakao da je istorijski trijumf za klub podstrek za mladu ekipu

Objavljeno:

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je novinarima posle meča, da su sve tri utakmice serije bile veoma kvalitetne, tvrde i prave takmičarske, preneo je klupski sajt.

Mega se večeras prvi put u klupskoj istoriji plasirala u finale Superlige Srbije nakon što je pobedila Partizan sa 82:68, i tako pobedila u polufinalnoj seriji ukupnim rezultatom 2:1.

- Prvo bih čestitao Partizanu. Stvarno im želim sve najbolje. Mislim da su tri utakmice bile veoma kvalitetne, tvrde, prave takmičarske. Partizan je tim koji je pravljen za Evropu i u najavi svakog meča sam isticao koliko je bitno da budemo fizički na nivou Partizana. Onog trenutka kada to nismo bili, oni su to znalački koristili - rekao je Jovanović.

KK Mega
foto: Printscreen/Twitter/@KLSrbije

Trener je zadovoljan i boljim početkom meča nego u drugoj utakmici serije.

- Ovog puta smo mnogo bolje počeli meč nego što je to bio slučaj u drugoj utakmici. Večeras smo odgovorili čvrstinom, odigrali 40 minuta bez velikih padova što je za nas veliko iznenađenje. Mi umemo da zablistamo, ali i da imamo prazne minute koji su nas ove godine često koštali poraza. Ovu utakmicu smo odigrali od početka do kraja veoma dobro. I sve četiri četvrtine smo dobili - naveo je Jovanović.

Trener Mege veruje da je njegova ekipa večeras zasluženo pobedila i da je ulazak u finale nagrada za njegove mlade igrače.

- Nadskakali smo ekipu Partizana koja je po tome prepoznatljiva. Uz ovaj procenat šuta i strpljenje koje smo imali u poslednjih pet, šest minuta, mislim da smo zasluženo dobili. Čestitao bih svojoj ekipi na dobroj igri. Plasman u finale je nagrada i nadam se podstrek za ove mlade momke da radom, predanošću i požrtvovanjem za Megu mogu da naprave velike stvari - zjavio je Jovanović.

Mega će u finalu igrati sa boljim iz duela Crvene zvezde i čačanskog Borca.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.