LEBRON ZBUNIO KOŠARKAŠKU JAVNOST: Pitali ga za Olimpijske igre, on PRIČAO O CRTANOM FILMU
Foto: Profimedia

ŠTA REČE??

LEBRON ZBUNIO KOŠARKAŠKU JAVNOST: Pitali ga za Olimpijske igre, on PRIČAO O CRTANOM FILMU

I ovo je rekao što bi naš narod rekao - mrtav 'ladan! Videćemo kako će celokupna javnost reagovati na ovo, ali da su šokirani - i te kako jesu

Objavljeno:

Lebron Džejms je prvi put u istoriji poražen u prvom kolu plej-ofa, pošto je bolji od njegovih Lejkersa bio Finiks, koji je ukupnim rezultatom 4:2 prošao dalje, ali je posle toga šokirao sve Amerikance!

Međutim, to nije bilo zbog besnog i uplakanog napuštanja terena, bez prethodnog pozdrava sa protivničkim igračima, iako se kasnije iskupio time što je svog sinoćnog protivnika Bukera nagradio svojim dresom, ali...

Nakon što mu se "glava ohladila" Lebron je izašao pred medije i rekao kakvi su mu planovi za leto, što je u najmanju ruku šokiralo sve koji su slušali.

Istakao je da mu je prioritet za leto umesto Olimpijskih igara - snimanje filma "Space jam 2" u kojoj će imati ulogu da zameni Majkla Džordana, koji je bio glavni akter prvog dela čuvenog animiranog filma.

- Mislim da ću da igram za "ekipu u crtaću" ovog leta, umesto na Olimpijskim igrama. To je moj fokus, da pobedimo "Monstars", ili "Goon ekipu", kako ih mi zovemo. Nisam imao uspeh protiv Sansa, tako da sada svu pažnju okrećem ovome sredinom jula - rekao je Lebron Džejms nakon meča.

I ovo je rekao što bi naš narod rekao - mrtav 'ladan! Videćemo kako će celokupna javnost reagovati na ovo, ali da su šokirani - i te kako jesu!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.