ASVEL SE RAZGOROPADIO: Juniori Zvezde bledi na startu završnog turnira Evrolige!
Foto: KK Crvena zvezda

juniorska evroliga

ASVEL SE RAZGOROPADIO: Juniori Zvezde bledi na startu završnog turnira Evrolige!

Crvena zvezda drugu utakmicu grupne faze igra u petak od 09.00

Objavljeno:

Juniori Crvene zvezde porazom su startovali na ovogodišnjem završnom turniru Evrolige koji se održava u Valensiji. Asvel je bio bolji od crveno-belih u Fonteti rezultatom 83:68 (23:20, 19:19, 10:24,16:20) u prvoj utakmici.

Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bili su Filip Branković i Nikola Šaranović sa po 14 poena i po pet skokova, dok je 11 poena uz pet asistencija dodao Vladimir Pavlović.

Ekipa Crvene zvezde solidno je odigrala prvo poluvreme, dobro otvorila utakmicu i povela rezultatom 28:20 na startu druge deonice i praktično stala… I pored toga beogradski sastav je uspeo da ode na pauzu sa tri poena prednosti (42:39), ali je potom usledio veliki pad. Zvezda je pretrpela težak udarac u narednoj četvrtini gde je ubacila samo 10, a primila čak 24 poena što je potpuno okrenulo rezultat u Asvelovu korist i ujedno bio prelomni deo utakmice. Do kraja susreta francuski tim uspeo je da odbije sve nalete Crvene zvezde i zatvori utakmicu s ubedljivom razlikom.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Fransoa Vibo sa 15 poena, uz šest skokova, tri ukradene lopte i dve asistencije. Kimani Uinsu je dopisao 13, Keni Kasijama 12, a Kilijan Malvaja 11 poena, uz sedam uhvaćenih lopti.

Crvena zvezda drugu utakmicu grupne faze igra u petak od 09.00.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.