'DŽOKER' JE MVP, UŽIVAM DA GA GLEDAM: Zvezdin Amerikanac je oduševljen Nikolom Jokićem!
Foto: AP David Zalubowski

ni on nema dilemu

'DŽOKER' JE MVP, UŽIVAM DA GA GLEDAM: Zvezdin Amerikanac je oduševljen Nikolom Jokićem!

Džordan Lojd kaže da redovno prati dešavanja u NBA plej-ofu

Objavljeno:

Džordan Lojd je neprestano u akciji sa Crvenom zvezdom. Raspored je svake sezone sve gušći - nakon Evrolige, usledio je završni turnir Kupa, pa ABA liga, a posle odbranjene titule u napornom finalu sa Budućnosti, tim se odmah okrenuo plej-ofu KLS-a.

Juče je u prvom meču savladan Zlatibor, a danas ih očekuje revanš u Čajetini.

Ipak, to je ništa u poređenju sa kalendarom NBA lige. Tamo sad uveliko traje plej-of, a košarkaš crveno-belih kaže da se trudi da isprati sva dešavanja u domovini.

- Da, redovno pratim NBA, trudim se da ispratim sve utakmice. Gledam hajlajte jer ne mogu da ostanem budan tako kasno i da gledam utakmice. Imam mnogo prijatelja u NBA ligi, uživam u NBA ligi - kaže Lojd.

Džordan Lojd
foto: Printscreen/Twitter/@KSSrbije

Koliko se priča o novom prvaku, toliko se govori i o tome ko će biti novi MVP. Lojd nema dilemu kome bi trebalo da pripadne priznanje - Nikoli Jokiću.

- "Džoker" je MVP po mom mišljenju. Pokazao je da ne moraš da budeš brz i super atleta kako bi dominirao u NBA ligi. Njegove igre menjaju NBA ligu. Predobar je igrač, veoma vešt, veoma je pametan, sve dobro radi i teško ga je čuvati. Uživam da ga gledam, donosi nešto novo igri - rekao je Amerikanac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.