NOVAK MAŠTA O JUGOSLOVENSKOM KOŠARKAŠKOM DRIM TIMU: Imali bi najjaču ekipu na svetu!
Foto: Profimedia

Zamislite to

NOVAK MAŠTA O JUGOSLOVENSKOM KOŠARKAŠKOM DRIM TIMU: Imali bi najjaču ekipu na svetu!

Nisam pratio šta se dešava u Japanu, ne znam koliko ih je protiv toga. Ne bih se oslonio previše na medije, ima tu nagađanja i raznih interesa

Objavljeno: 22:01h

Novak Đoković je prošao u polufinale Beograd opena pobedom nad Korijom 2:0 (6:1, 6:0).

Nakon pobede on je pričao i o jednoj od aktuelnih tema u svetskom sportu, da li će biti Olimpijskih Igara u Tokiju ili ne.

S obzirom da je Dušan Lajović nedavno poručio kako neće igrati u Tokiju, Novak je izneo svoje mišljenje o trenutnoj situaciji. - Čuo sam da postoji mogućnost da se Duci povuče. Nisam pratio šta se dešava u Japanu, ne znam koliko ih je protiv toga. Ne bih se oslonio previše na medije, ima tu nagađanja i raznih interesa. Ako se radi studija i ako se narod pita, onda se to treba raditi širom Japana. Ne znam, ne mogu da sudim da li je dobro ili ne da ih bude, ali planiram da igram tamo. Za sada je prisustvo publike dozvoljeno u malom kapacitetu, a da nema uopšte publike, razmislio bih da li da ih igram, jasan je Novak.

U poslednje vreme često ga možemo videti kako sa braćom, Đorđem i Markom igra basket.

Na pitanje da li može ko da parira triju Jokić, Dončić, Đoković, Novak se nasmejao i odgovorio:

- Amerikanci su jaki, to bez daljnjeg, ali s obzirom na to da imamo najbolje košarkaše na svetu, mislim da bi mogli da im pariramo. Micić je MVP Evrope, Jokić bi trebalo da dobije tu nagradu za MVP u NBA, Dončić igra neverovatno, Bogdanović takođe, Dragić, Nurkić... Mislim da kao i svaki drugi sportista, ili velika većina ljudi sa Balkana nekako maštam kako bi izgledalo da smo svi zajedno, naročito u košarci. Kako bi to izledalo, kakav bi to bio drim tim! Najjači tim na svetu, zaključio je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.