BOGDAN I JANG POKIDALI NIKSE ZA BREJK! Dramatična završnica u NJUJORKU, Srbin dao KLJUČNU TROJKU (VIDEO)
Dvojac za pobedu: Jang i Bogdanović, Foto: Profimedia

NBA PLEJ OF

BOGDAN I JANG POKIDALI NIKSE ZA BREJK! Dramatična završnica u NJUJORKU, Srbin dao KLJUČNU TROJKU (VIDEO)

Bila je veoma uzbudljiva utakmica

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović ima prvu plej of pobedu, i to kakvu! U meču za infarkt, Atlanta Hoksi su dobili Njujork Nikse u Medison skver gardenu sa 107:105, a srpski bek je imao jednu od glavnih uloga.

Bogdan je pri rezultatu 103:100 za Nikse pogodio "nemoguću" trojku, što je vratilo Hokse u život, a Tre Jang je zatim u poslednjem napadu na 105:105 pogodio u poslednjoj sekundi, "floterom", što je donelo brejk i veliku radost igrača Atlante.

Bogdan je igrao 34 minuta, a za to vreme je šutirao 7-15 iz igre (4-9 trojke), i na kraju je imao 18 poena, 4 skoka, 2 asistencije i 2 ukradene lopte, uz čak +17 za Hokse dok je bio u igri (najviše u oba tima).

Tre Jang je imao 32 poena, 10 asistencija i 7 skokova, a posebno iritantna za navijače Njujorka bila je njegova sposobnost da iznuđuje faulove i zatim pogađa slobodna bacanja - šutirao ih je 9 od 9.

Alek Burks je dao 27 poena za Nikse, kojima je ovo bila prva plej of utakmica od 2013. godine. Derik Rouz je dao 17, a potpuno je podbacio Džulijus Rendl sa 15 poena, ali uz šut 6-23.

Inače, valja zapaziti da je svaki od 15.047 gledalaca morao da ima potvrdu o vakcinaciji protiv kovida, pa je ovo bila najposećenija manifestacija u Njujorku od početka pandemije.

Atlanta nema sjajan skor protiv Niksa u plej ofu: ovo im je bila tek druga pobeda u 10 mečeva.

Evo partije Bogdana Bogdanovića:

Bonus video:

02:02

ESPRESO ANKETA: Pitali smo starije Beograđane da li znaju ko su influenseri?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.