BOGDANOVIĆ REKAO ŠTA IH OČEKUJE U NJUJORKU: "Biće kao u gladijatorskoj areni, kao da se boriš protiv svakoga"!
Foto: Profimedia

SREĆNO

BOGDANOVIĆ REKAO ŠTA IH OČEKUJE U NJUJORKU: "Biće kao u gladijatorskoj areni, kao da se boriš protiv svakoga"!

Trener je ključni deo našeh uspeha

Objavljeno:

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović izneo je svoje mišljenje o početku plej ofa i susretu sa najprijatnijim iznenađenjem NBA lige NJujork Niksima.

Ovaj duel spada u red onih koji bi trebalo da budu najzanimljiviji jer su posle prve faze takmičenja, Niksi bili četvrti,a Hoksi peti na zapadnoj konferenciji.

O tome kome ide najveća zasluga za ovaj plasman kao i ko je favorit u meču sa Niksima, i o svojim prijateljima govorio je bek Srpske reprezentacije.

- Moji prijatelji sada navijaju za Hokse. Siguran sam da svi pričaju da je Njujork više međunarodni grad, ali mi se sviđa ta pozicija autsajdera - rekao je Bogdan.

- Trener je ključni deo našeh uspeha. Ima mnogo talentovanih timova u ovoj ligi koji nemaju kontrolu. Mislim da je on doneo određenu kontrolu u ovu ekipu i pomogao nam da pobeđujemo, iskreno - smatra košarkaš Atlante.

Utakmica broj jedan se igra u nedelju od 20 časova, tako da će svoi ljubitelji košarke moći da pogledaju prvu utakmicu u seriji između ove dve ekipe. A sa druge strane Bogdan se raduje ovom duelu, kao i gostovanju u legendarnoj "Medison Skver Gardenu".

- Biće kao u gladijatorskoj areni, kao da se boriš protiv svakoga. Biće puno njihovih navijača. Biće lepo, sigurno - zaključio je Bogdanović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.