RADONJIĆ SMATRA DA ZVEZDU OČEKUJE JOŠ TEŽA UTAKMICA: "Koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča"
Foto: Starsport©

mora još bolje

RADONJIĆ SMATRA DA ZVEZDU OČEKUJE JOŠ TEŽA UTAKMICA: "Koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča"

Drugi meč finala ABA lige na programu je u utorak od 20.30 časova

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde nakon uvodne pobede u finalnoj seriji ABA lige, okreću se drugoj utakmici koja je na programu već u utorak na istom mestu u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.

Crveno-beli u prvoj utakmici nisu mogli da računaju na Marka Jagodića Kuridžu i Korija Voldena, a odluka o nastupu povređenih igrača u drugoj utakmici biće doneta pred njen sam početak.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će drugi meč finala ABA lige protiv Budućnosti biti teži i dodao da pojedini elementi u igri njegovog tima moraju biti bolji ako žele do pobede.

- Svesni smo da nas očekuje još teža utamica nego ono koju smo odigrali u nedelju. Očekujem još bolju Budućnost, pokazali su veliki kvalitet i imamo ogroman respekt prema njima. Akcenat je na analizi i pripremi za naredni meč u kome moramo biti energetski na visokom nivou. Takođe, koncentracija u igri mora da bude adekvatna značaju meča. U prošloj utakmici je bilo dobrih momenata i dobrih elemenata, ali i onih kojima nisam zadovoljan u kojima moramo biti bolji da bi došli do pobede - rekao je trener crveno-belih.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Teži posao u drugoj utakmici očekuje i kapiten Zvezde Branko Lazić.

- Prvu utakmicu smo već arhivirali i iste večeri se okrenuli daljim izazovima. Naredna je već sutra, malo je vremena za pripremu i odmor, ali svi znamo šta je ulog i cilj za obe ekipe. Znamo da nas u utorak očekuje još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije - rekao je Branko Lazić.

Nakon druge utakmice u Beogradu, serija se seli u Podgoricu, gde će utakmica broj 3 biti odigrana u subotu u dvorani „Morača“. Drugi meč finala na programu je u utorak od 20.30 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.