TO VAM JE MVP? Nervozni Embid NEVIDLJIV protiv Hita, Bjelica bez minuta! FINIKS u drami zaustavio Lilarda (VIDEO)
Foto: Profimedia

nba

TO VAM JE MVP? Nervozni Embid NEVIDLJIV protiv Hita, Bjelica bez minuta! FINIKS u drami zaustavio Lilarda (VIDEO)

Po mišljenju mnogih kandidat za MVP priznanje, Žoel Embid, imao je samo šest poena i više se isticao sukobima sa domaćim košarkašima

Objavljeno: 08:45h

Devin Buker je pogodio dva slobodna bacanja 2,4 sekunde pre kraja meča i tako doneo pobedu svom Finiksu protiv Portlanda od 118:117.

Prethodno je Kovington promašio oba slobodna bacanja za Trejl Blejzerse.

Buker je meč završio sa 18 poena, a najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kris Pol sa 26 poena. U timu Portlanda, koji je prekinuo niz od pet pobeda, istakao se Demijan Lilard sa 41 poenom.

Košarkaši Majamija pobedili su lidera Istoka, ekipu Filadelfije sa 106:94 i tako upisali četvrtu uzastopnu pobedu.

Najefikasniji u pobedničkom timu, za koji nije igrao Nemanja Bjelica, bio je Džimi Batler sa 21 poenom. U timu Filadelfije najbolji je bio Tobajas Heris sa 21 poenom. Po mišljenju mnogih kandidat za MVP priznanje, Žoel Embid, imao je samo šest poena i više se isticao sukobima sa domaćim košarkašima.

Milvoki je slavio protiv Indijane sa 142:133, predvodjen Janisom Adetokunbom koji je upisao 40 poena, 15 skokova i šest asistencija, dok su Los Anđeles Klipers bili bolji od Šarlota sa 113:90 zahvaljujući Polu Džordžu (20 poena, 10 skokova) i Redžiju Džeksonu (19 poena).

Košarkaši Njujorka pobedili su San Antonio sa 102:98, Čikago je bio bolji od Šarlota sa 114:102, dok je Memfis slavio protiv Sakramenta sa 116:110.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.