DRAMA U NBA, JOKIĆ POBESNEO NA SUDIJE, DENVER IZGUBIO DOBIJENO: Ključni momenat 12 sekundi pre kraja (VIDEO)
Jokić se mnogo nervira, Foto: Profimedia

nba LIGA

DRAMA U NBA, JOKIĆ POBESNEO NA SUDIJE, DENVER IZGUBIO DOBIJENO: Ključni momenat 12 sekundi pre kraja (VIDEO)

Srbin je baš umoran, videlo se

Objavljeno: 08:28h

Kakav glup poraz Denvera protiv Bruklin Netsa! Nagetsi su vodili tokom cele utakmice, ponekad i sa 20 razlike, ali činjenica da jednostavno nemaju zdrave igrače, i da sinoć nisu igrali Marej, Barton, Moris, Milsap i Gordon, koštala ih je pobede u završnici (Bruklin na kraju slavio sa 125:119).

Nikola je odigrao 37 minuta, šutirao 10-21 iz igre (0-5 trojke) i 9-9 sa linije slobodnih bacanja. Zabeležio je 29 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Inače, Nagetsi su odlično otvorili utakmicu, dobili ubedljivo prvu četvrtinu, a zatim i drugu, pa su na odmor otišli sa 15 razlike.

Ipak, očigledan umor Nikole Jokića i, pored njega, samo dva igrača koja su realno mogla da pariraju zvezdama Bruklina (Porter i Kampaco) koštali su skupo Denver.

Dok je Jokić odmarao, krajem treće četvrtine i početkom četvrte, napad Denvera se jednostavno raspao, i nije se znalo ko pije, a ko plaća.

To, plus činjenica da su promašili jedno 10 trojki zaredom, plus činjenica da su Netsi počeli da ubacuju trojke ko ludi, koštala je Denver prednosti, pa su na polovini poslednjeg dela igre Netsi došli do prednosti.

Jokić je bio prilično isfrustriran ovim razvojem događaja, pa je počeo nervozu da usmerava i na sudije (koje nisu bile bezgrešne na ovoj utakmici, naprotiv).

Na tri razlike za Netse, 12 sekundi pre kraja, Nikola je šutirao preko Klakstona, promašio, i žestoko je reagovao pošto sudije nisu dosudile faul koji je očekivao.

Sudija je posle ove reakcije i sam žestoko reagovao i dosudio Nikoli tehničku grešku.

U timu pobednika najbolji su bili Kevin Durent sa 33 i Kajri Irving sa 31 poenom, a dobar je bio i Blejk Grifin sa 20 poena.

Kod Nagetsa, odlični Majkl Porter Džunior sa 28 poena i Fakundo Kampaco sa 19 poena.

Evo partije Nikole Jokića:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

04:22

OTIŠLI SMO DA ČESTITAMO PRAZNIK NAJHRABRIJIM LJUDIMA U SRBIJ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.