JOKIĆ MVP, UNIŠTITELJ, VANZEMALJAC, MEGACAR, MONSTRUM, DOPIŠITE SAMI: Ono što je sinoć uradio se NE PAMTI! (VIDEO)
Nikola Jokić u akciji, Foto: Profimedia

nba LIGA

JOKIĆ MVP, UNIŠTITELJ, VANZEMALJAC, MEGACAR, MONSTRUM, DOPIŠITE SAMI: Ono što je sinoć uradio se NE PAMTI! (VIDEO)

MVP, MVP, MVP!!!

Objavljeno: 06:22h

Društvene mreže u Americi su se usijale posle 1. četvrtine utakmice NBA lige između Denvera i Njujorka: Nikola Jokić je, u meču za koji se nije ni znalo da li će ga igrati, zbog lakše povrede, u prvoj četvrtini postigao 24 poena!!!

Denver je dao ukupno 34, a Njujork 12, što znači da je Nikola u ovom periodu igre sam postigao duplo više poena od celog tima Niksa!

Naravno, utakmica je već ovde bila gotova, pa je Jokić ubacio u "prvu" i polagano priveo meč kraju (igrao je još 17 minuta ukupno).

Srpski centar je sinoć ukupno igrao 29 minuta, šutirao je 10-16 iz igre (0-2 trojke) i 12-15 sa linije slobodnih bacanja, a ukupno je imao 32 poena, 12 skokova, 6 asistencija i po 2 ukradene lopte i blokade.

Ovo je bila 10. pobeda Denvera u poslednjih 12 utakmica, a Nagetsi su od sinoć ponovo na deobi 3. mesta na Zapadu, sa Klipersima.

Odličan u timu Denvera je bio i Ostin Rivers, koji je 11 od svojih 25 poena postigao u poslednjoj četvrtini. Majkl Porter Džunior je bio standardno dobar, sa 17 poena, a Fakundo Kampaco, "Al Bandido", odigrao je odlično i na kraju je imao 16 poena.

Kod Niksa, koji su pre ove utakmice dobili 12 od 13 mečeva, najbolji su bili Džulijus Rendl, Derik Rouz i Redži Bulok, sa po 14 poena.

Podsetimo, Nagetsi i Jokić sve ovo rade bez Džamala Mareja, Monte Morisa, Vila Bartona i Pi Džej Dozijera. Sve bekovi. Stvarno neverovatno.

Pogledajte partiju Nikole Jokića:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video:

04:22

OTIŠLI SMO DA ČESTITAMO PRAZNIK NAJHRABRIJIM LJUDIMA U SRBIJ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.