JEL VIDITE ŠTA STE URADILI! Navijači Sakramenta žale za odlaskom Bogdanovića, pogotovo kada vide kako sad igra
Foto: Profimedia

možda su u pravu

JEL VIDITE ŠTA STE URADILI! Navijači Sakramenta žale za odlaskom Bogdanovića, pogotovo kada vide kako sad igra

Godinama im je jedan od glavnih krivaca za sve i svašta bio bivši menadžer Vlade Divac

Objavljeno:

Ponovo je bio jedan od najboljih, sada u pobedi Hoksa nad Portlandom, pa navijači njegovog bivšeg kluba Sakramenta ne mogu da prežale što više nije "kralj".

Kingsi su prošlog leta mogli veoma lako da zadrže Srbina, trebalo je samo da izjednače ponudu Atlante od 72 miliona dolara, ali su odlučili da ga puste. Danas se upravi kluba iz Kalifornije otvoreno podsmevaju eminentni novinari, a navijači Sakramenta besne na društvenim mrežama.

Godinama im je jedan od glavnih krivaca za sve i svašta bio bivši menadžer Vlade Divac, ali sada se ispostavlja da je dovođenje Bogdanovića bilo sjajan potez, te da novi operativci Kingsa vuku loše poteze. Iako je Bogdanović ove sezone imao problema s koronavirusom, iako je doživeo težu povredu kolena, u poslednjih mesec dana igra na Ol-star nivou.

Bogi je za poluvreme Portlandu ubacio čak sedam trojki u prvom poluvremenu (ukupno 25 poena), pa je izvojevan veoma važan trijumf (123:114). Hoksi su popravili poziciju u borbi za plej-of, trenutno su peti na istoku, dok je Sakramento 12. na zapadu i teško je verovati da može u doigravanje.

(Espreso/ Kurir sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.