"KRALJ" DŽEJMS SE VRATIO, PA UPLAŠIO NAVIJAČE: Nikada više neću biti 100% spreman!
Foto: Profimedia

požurio nazad na teren

"KRALJ" DŽEJMS SE VRATIO, PA UPLAŠIO NAVIJAČE: Nikada više neću biti 100% spreman!

Lejkersi sada opet imaju i Lebrona i Dejvisa i žele što bolju poziciju pred plej-of

Objavljeno:

Lebron Džejms je preskočio 20 NBA utakmica zbog teške povrede a na teren se vratio sinoć, u porazu svojih Los Anđeles Lejkersa od Sakramenta - 106:110.

Nije uspeo da pogodsi trojku u finišu kojom bi "Jezeraši" možda izbegli poraz, ali je svima u franšizi mnogo značilo da ga vide ponovo na delu.

Postigao je 16 poena, imao osam skokova i sedam asistencija, što nije loš učinak s obzirom da se tek oporavio od povrede.

Lebron Džejms
foto: Printscreen/Youtube/MLG Highlights

Sam je nakon meča opisao koliko je naporno radio da bi se šteo pre stavio na raspolaganje treneru i mogao da pomogne saigračima.

- Žurio sam da se vratim nakon povrede. Mogli ste da vidite sate i sate treniranja i rada na rehabilitaciji. Više sam bio u teretani, nego što sam spavao. U poslednjih šest nedelja to je bilo sve što sam radio - rekao je Lebron i dodao:

- Znao sam da ne mogu da se vratim na 100 odsto. To je nemoguće. Mislim da nikada više neću biti 100 odsto spreman - procenio je "Kralj" i zabrinuo navijače aktuelnog šampiona.

Lejkersi trenutno zauzimaju petu poziciju u Zapadnoj konferenciji i imaju pet pobeda manje od četvrtoplasiranog Denvera, a dobra vest je da se pre Džejmsa od povrede oporavio i moćni centar Entoni Dejvis.

- Preostalo je još samo devet utakmica. Sezona je bila paklena. Ali, radujemo se izazovu. To je, što je. Sezona je ovakva i mi moramo da je maksimalno iskoristimo - zaključio je Džejms.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.