Džikić pred put u Bar: Mornar nije naivan, potrebna nam je maksimalna koncentracije!
Foto: Filip Plavčić

prva utakmica u sezoni je uvek najteža

Džikić pred put u Bar: Mornar nije naivan, potrebna nam je maksimalna koncentracije!

Prema njegovim rečima, jedan od ciljeva crno-belih biće da prenesu težište napada rivala na igrače koji nisu primarna rešenja u napadu
Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić i kapiten Novica Veličković poručili su danas da je rival na startu ABA lige, Mornar iz Bara, ozbiljan protivnik i da crno-bele očekuje veoma težak meč.

- Mornar je ozbiljan protivnik, vrlo stabilan klub sa kontinuitetom u radu i igranje u ABA ligi je još jedna potvrda toga. Tim ima, košarkaškim rečnikom, punu formaciju, na svakoj poziciji imaju po dva igrača, ali postoji vrlo jasno postavljena hijerarhija u timu, znaju se nosioci igre, zna se ko su igrači sa svim pravima na terenu - izjavio je Džikić za sajt kluba.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema njegovim rečima, jedan od ciljeva crno-belih biće da prenesu težište napada rivala na igrače koji nisu primarna rešenja u napadu.

- Pokušaćemo da nametnemo ritam igre koji nama odgovara, uz kontrolu njihovog šuta za tri poena. Očekuje nas protivnik koji koristi više različitih načina igre u odbrani, pa će koncentracija u fazi postavljenog napada biti vrlo važna - naglasio je Džikić.

Ostavio je u Partizanu neizbrisiv trag, a Grobari ne mogu da dočekaju njegov povratak u Humsku! (VIDEO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.