DRUGI UZASTOPNI PORAZ: Đorđević ljut zbog nedopustivog pristupa igrača utakmici
Foto: AP/Olivier Matthys

NOVI NEUSPEH

DRUGI UZASTOPNI PORAZ: Đorđević ljut zbog nedopustivog pristupa igrača utakmici

Virtus je doživeo osmi neuspeh u domaćem prvenstvu

Objavljeno:

Košarkaši Virtusa iz Bolonje doživeli su novi neuspeh. Nakon ispadanja u polufinalu Evrokupa, ekipa trenera Aleksandra Đorđevića porazena je od Olimpije iz Milana u okviru Serije A.

Legenda srpske košarke je otkrio sve što mu leži na duši i objasnio igračima da je pristup kao protiv Milana nedopustiv.

- Ne znam šta da kažem. Dva lica tima. Uvek moraš da igraš sa ponosnom i hrabro. Ako to fali onda nemaš ništa. Imaš priliku da igraš sa Milanom, najboljim timom u Italiji, takav meč se igra sa nožem među zubima. Ovo nije prvi put. - rekao je Đorđević i nastavio:

- Od kada sam došao u klub, stavljam svoje lice, ime, ličnost, ono malo što znam kao trener, ali ne mogu da idem protiv onoga što je duboko u meni i moram da kažem. Ovako ne treba da se igra. Naš defanzivni stav je bio veoma loš u prvom poluvremenu, a u drugom smo videli drugu stranu tima koji je igrao hrabro - rekao je Aleksandar Đorđević posle poraza od Olimpije.

Virtus je izgubio na gostovanju evroligašu Olimpiji iz Milana 84:94, tako da je sada trenutno treći na tabeli sa učinkom od 18 pobeda i 8 poraza.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.