PERI IZNERVIRAN KRAJEM UTAKMICE: ''Mrzim kada zebre odlučuju utakmicu, neki košarkaši Zvezde su rekli da je faul''
Foto: printscreen/twiter/Cedevita Olimpija Ljubljana

nisu lako podneli poraz

PERI IZNERVIRAN KRAJEM UTAKMICE: ''Mrzim kada zebre odlučuju utakmicu, neki košarkaši Zvezde su rekli da je faul''

Zvezda je u uzbudljivoj završnici savladala tim iz Ljubljane 82:81

Objavljeno: 10:38h

Cedevita Olimpija nije zadovoljna suđenjem na meču protiv Crvene zvezde.

Ljubitelji košarke zbog tehničkih problema nisu imali priliku da na televiziji uživo gledaju uzbudljivu završnicu derbija ABA lige, ali je zato klub iz Ljubljane snimio detalj koji je odlučio pobednika.

U neizvesnoj završnici Zvezda je do pobede došla sa linije slobodnih bacanja, a koš za pobedu na dve sekunde pre kraja postigao je Marko Simonović. Ovoj odluci prethodila je sporna situacija u kojoj su glavni akteri bili Kendrik Peri i Kori Volden.

Amerikanac iz Cedevite je krenuo na prodor, a Kori Volden mu je izbio loptu. Ona je došla do Simonovića koji je dobio faul i sa linije za slobodna bacanja rešio meč. Tim iz Ljubljane smatra da je Volden napravio očigledan faul nad Perijem, koji je i sam nakon meča prokomentarisao spornu situaciju.

"Da vam ispričam šta se desilo... U poslednjih 30-ak sekundi utakmice - 'misteriozno' su se isključile kamere. U poslednjem posedu nje dosuđen faul u mom prodoru, nego je dosuđen moj faul. Mrzim kada zebre diktiraju utakmicu!", napisao je Peri na društvenim mrežama.

Peri tvrdi da su mu i igrači Zvezde priznali da je bio faul.

"Ali, nema vremena za izgovore. Moramo da se oporavimo posle ovoga i spremimo za nedelju. Čak su mi i neki igrači Zvezde priznali da je bio faul, to je najluđe", dodao je Amerikanac.

Podsetimo, Zvezda je u poslednjih 30-ak sekundi napravila veliki preokret i savladala goste iz Ljubljane rezultatom 82:81. Priliku za revanš Cedevita Olimpija ima već u nedelju kada će u Ljubljani ugostiti tim Dejana Radonjića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.