JOKIĆ JE BOG KOŠARKE, IGRA SE SA CELOM NBA! Falio mu 1 SKOK za novi tripl dabl, igrao je samo 30 minuta (VIDEO)
Jokić rastura!, Foto: Profimedia

nba

JOKIĆ JE BOG KOŠARKE, IGRA SE SA CELOM NBA! Falio mu 1 SKOK za novi tripl dabl, igrao je samo 30 minuta (VIDEO)

Nikola i Gordon su tandem za najviše domete

Objavljeno:

Denver ne može da izgubi otkad je iz Orlanda došao Eron Gordon i savršeno se uklopio u orkestar kojim diriguje Nikola Jokić. Nagetsi su potpuno nerešivi u napadu, a kad stegnu odbranu... Mnogi već vide titulu u "majl haj sitiju".

Nikola je i sinoć bio glavni u pobedi Denvera nad San Antonijom (106:96), a igrao je samo 30 minuta, koliko je bilo potrebno da Nagetsi obezbede dovoljnu razliku da bi on mogao da odmara.

Za ovo, za njega, kratko vreme koje je proveo na parketu, Srbin je šutirao 11-18 iz igre (0-2 trojke) i 3-4 sa linije slobodnih bacanja, a na kraju je imao 25 poena, 10 asistencija i 9 skokova.

U prvoj četvrtini timovi su bili izjednačeni, da bi se zatim Denver odvojio u drugoj, a u trećoj dozvolio da San Antonio pređe u vođstvo serijom 12:0. Nagetsi su onda dali loptu u ruke Nikoli, koji je svaki napad završavao ili poenima ili asistencijom, i do kraja deonice već su se lepo odvojili od "mamuza".

Majkl Porter je bio dobar sa 18 poena i 10 skokova, jedino što je dečko malo sebičan, pa je, na primer, u situaciji kad Jokić sam kampuje pod košem, a na njemu je bek od metar i po, odlučio da šutne trojku preko ruke. Šta reći kad čovek ima ogromnu minutažu, a rekord sezone su mu dve asistencije.

Ali dobro, niko nije savršen.

Denver je sada u nizu od 7 pobeda, otkad je došao Eron Gordon, koji je i večeras bio solidan sa 9 poena ali odličnom, odličnom odbranom.

Derik Vajt i Dehuante Marej su ubacili po 18 poena za San Antonio.

Inače, Majkl Meloun je dobio dve tehničke i isključenje u prvom poluvremenu pošto je urlao na sudije zbog jedne akcije Jokića.

Evo Nikoline partije:

Bonus video:

00:23

POBEDIMO KORONU! Grad Beograd i Sandra Bugarski pozivaju sve da se VAKCINIŠU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.