Zvezda i Olimpijakos igraju utakmicu na istorijski značajnom mestu za Srbe!
Foto: Fonet

ko ne voli krit?

Zvezda i Olimpijakos igraju utakmicu na istorijski značajnom mestu za Srbe!

Izabranici Dejana Radonjića u prvom meču odmeriće snage sa bratskim grčkim klubom (Arenasport 19.30)
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na Krit, gde će biti učesnici veoma jakog pripremnog turnira na kome pored beogradskih crveno-belih učestvuju i Olimpijakos, Efes i Hapoel iz Jerusalima.

Izabranici Dejana Radonjića u prvom meču odmeriće snage sa bratskim grčkim klubom (Arenasport 19.30), a trener srpskog šampiona kaže da će ove utakmice mnogo reći o trenutnom stanju ekipe.

foto: Nebojša Mandić

- Putujemo u Grčku na završnu fazu priprema. Za ovaj period smo i planirali najjače utakmice sa izuzetno kvalitetnim timovima iz ove sezone vrlo jake Evrolige. Prvu utakmicu igramo sa Olimpijakosom u petak, ali će nam turnir na Kritu doneti dve odlične provere, kroz koje ćemo videti naš stepen pripremljenosti i to u svim aspektima, kako bismo imali jasnu sliku gde smo - rekao je Radonjić.

Što se tiče prvog narednog rivala Zvezde Olimpijakosa, sve je manje-više poznato. Šampion Grčke, dvostruki prvak Evrolige, gotovo redovan na završnim turnirima Evrolige. Crveno-bele iz Pireja i ove sezone predvodiće udarni tandem Vasilis Spanulis i Jorgos Printezis, tu su i Erik Grin koji je stigao iz NBA ligaša Jute, kanadski reprezentativac, centar Kem Birč, koji je stigao iz turskog Ušaka, a snagu velikana iz Pireja predstavljaće i činjenica da je okosnica ekipe (Mandzaris, Papanikolau, Papapetru, Lodžeski, Jang…) ostala na okupu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.