STRAŠNI DENVER NASTAVLJA DA MELJE: Pali su i Klipersi, Jokić dao gas kad je trebalo uprkos lošem šutu (VIDEO)
Nikola Jokić u akciji, Foto: Profimedia

NBA LIGA

STRAŠNI DENVER NASTAVLJA DA MELJE: Pali su i Klipersi, Jokić dao gas kad je trebalo uprkos lošem šutu (VIDEO)

Srbin je za 36 minuta na terenu šutirao 6-16 iz igre (2-3 za tri poena), i utakmicu je završio sa 14 poena, 7 skokova i 7 asistencija

Objavljeno:

Nikola Jokić pobeđuje i kad mu ne ide sve od ruke, i zato je najozbiljniji kandidat za MVP-ja! Nikoli sinoć nije išao šut, ali na kraju, kad se sve lomilo, on i Marej su preuzeli kontrolu nad utakmicom i Denver je dobio Los Anđeles Kliperse sa 101:94.

Srbin je za 36 minuta na terenu šutirao 6-16 iz igre (2-3 za tri poena), i utakmicu je završio sa 14 poena, 7 skokova i 7 asistencija.

Nagetsi su sjajno počeli utakmicu, i ubedljivo su vodili skoro do samog kraja, ali onda su dozvolili Klipersima da se vrate i učine završnicu neizvesnom.

Ipak, tandem Jokić-Marej je podsetio Kavaija i Džordža šta se dešavalo u "bablu" u plej-ofu, i upisana je još jedna pobeda.

Starteri Nagetsa su sjajno rasporedili poene: Džamal Marej je ubacio 23, Majkl Porter 20, Vil Barton 19, a Eron Gordon 14.

Treba ponovo napomenuti sjajnu partiju Gordona u odbrani: Nagetsi konačno imaju čoveka koji će mnogo problema u plej-ofu zadati "trojkama" kao što su Kavai Lenard, Lebron Džejms ili Pol Džordž.

Kavai sa 24 poena i Pol Džordž sa 17 bili su predvodnici svog tima, a odlično je odigrao mladi Terens Men, koji je sa 18 poena i doveo Kliperse u poziciju da se bore za pobedu.

Evo partije Nikole Jokića:

Bonus video:

00:19

RODITELJI MALOG GAVRILA U USIJANJU DANA: Nada se nije izgubila! Najveća ponuda je 6 miliona dinara

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.