NBA SE SAD PLAŠI JOKIĆA I DENVERA: Dolaskom Gordona, pokazalo se da je ovo MNOGO JAČI TIM! (VIDEO)
Nikola Jokić u akciji, Foto: Profimedia

NBA LIGA

NBA SE SAD PLAŠI JOKIĆA I DENVERA: Dolaskom Gordona, pokazalo se da je ovo MNOGO JAČI TIM! (VIDEO)

Sasvim druga priča

Objavljeno:

Cela NBA liga je sinoć gledala Denver, i imali su šta da vide: moćna ekipa koja je nepobediva kad igra odbranu. Eron Gordon je bio starter, i bila je to rapsodija: čovek kao da igra već godinama sa Jokićem i Marejem, NBA u ovom trenutku nema bolji napad od Denverovog.

Ceh je platila Atlanta, koja je ubedljivo poražena sa 126:102.

Denver je samo u prvoj četvrtini imao problema sa "jastrebovima", ali onda su stisli u odbrani i Tre, Bogdan i ekipa više nisu imali nikakve šanse.

Jokić je na ovom meču odigrao samo 28 minuta, pošto više nije ni bilo potrebno, a za to vreme je šutirao 7-12 iz igre, uz 10 skokova i 8 asistencija.

Cela prva petorka Nagetsa bila je dvocifrena (Marej 17, Porter 15, Gordon 13, Barton 12 poena), a najefikasniji u timu bio je Džamajkl Grin, koji je sa klupe ubacio 20 poena.

U timu Atlante najbolji je bio Tre Jang sa 21 poenom, a naš Bogdan Bogdanović ubacio je 9, uz šut iz igre 4-9.

- Ne vidim granicu za ovaj tim. Izgleda da imamo sve delove slagalice, imamo dubinu. Pokriveni smo na svim mestima. Sve dok radimo zajedno, niko ne može da nas zaustavi - rekao je zadovoljni Eron Gordon posle utakmice.

- Gordon zna zašto je došao ovde, zna šta može da uradi, zna kako može da nam pomogne i on radi baš to. Prihvatio je sve. Video je kako igramo. Ako je otvoren, lopta će da ga pronađe - rekao je Jokić.

- On čini igru lakom. Čita uvek na pravi način, priča s nama na parketu, govori nam šta želi od nas. Lako je igrati sa takvim tipom - odgovorio mu je Gordon.

Evo partije Nikole Jokića:

Bonus video:

04:50

SRBIJA IMA NOVU ZVEZDU! Zove se Kristijan, ima 24 godine, radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a peva... UBIJA!!!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.