MATOVIĆ ZADOVOLJAN: Našli smo način da pobedimo u 'trkačkoj' utakmici! JOVANOVIĆ: Lične su uticale na našu rotaciju
Foto: Starsport©

reakcije trenera

MATOVIĆ ZADOVOLJAN: Našli smo način da pobedimo u 'trkačkoj' utakmici! JOVANOVIĆ: Lične su uticale na našu rotaciju

Možda je to za mlađi tim normalnije nego za nas, ali smo u ovom momentu našli način kako da pobedimo - rekao je trener Partizana

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Matović izjavio je da njegov tim pronašao način da pobedi ekipu Mege u borbenoj utakmici.

Crno-beli su danas kao gosti pobedili Megu sa 98:88, u 23. kolu ABA lige u hali "Ranko Žeravica" u Beogradu.

- Kao što smo rekli u najavi utakmice da očekujemo trkačku utakmicu, sa puno borbe za skok, takvu utakmicu smo i imali. I jedan i drugi tim su imali dobre minute. Možda je to za mlađi tim normalnije nego za nas, ali smo u ovom momentu našli način kako da pobedimo - rekao je Matović na konferenciji posle meča.

Vlada Jovanović košarkaški trener
foto: Printscreen/Twitter/@ABA_League

Trener Mege Vlada Jovanović dao je svoje viđenje utakmice.

- Bila je veoma dobra utakmica, interesantna za gledanje. Ne bih rekao da je krajnji rezultat odraz igre i jednog i drugog tima u toku utakmice. Onoga čega sam se pribojavao u pripremi utakmice, to se i ostvarilo. U delovima utakmice gde smo uspeli da iskontrolišemo njihov skok u napadu, kotranapad, a u isto vreme gde smo imali kontrolu našeg napada i neizgubljene lopte, mi smo imali jako dobro utakmicu - rekao je Jovanović na konferenciji posle meča.

Bio je ovo deveti poraz njegovog tima u dosadašnjem delu takmičenja.

- Nismo uspeli da uspostavimo odbranu, igrači koji imaju glavne uloge ušli su prebrzo u faulove. U jednom trenutku pet igrača je imalo po tri lične greške, što je mnogo uticalo na rotaciju koju posedujemo. Čestitam svojoj ekipi na dobroj utakmici, čekamo naredne mečeve - zaključio je Jovanović.

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.