JOKIĆ RAZBIO I ZAJONA! Srbin sa 37 poena vodio Denver do nove pobede, činio je ČUDA, ovo morate da vidite! (VIDEO)
Nikola Jokić u akciji, Foto: Profimedia

NBA LIGA

JOKIĆ RAZBIO I ZAJONA! Srbin sa 37 poena vodio Denver do nove pobede, činio je ČUDA, ovo morate da vidite! (VIDEO)

Ponovo je bio nezaustavljiv

Objavljeno: 06:58h

Nikola Jokić je najozbiljniji kandidat za MVP-ja, i to dokazuje iz dana u dan! Kako stvari stoje, samo konačni skor Nagetsa može da ga odvoji od ove nagrade. Sinoć su Denver Nagetsi savladali Nju Orleans Pelikanse sa 113:108, a Srbin je ponovo bio nepobediv.

Jokić je za 41 minut šutirao 17-30 iz igre (3-5 trojke), a zanimljivo je da nije izveo ni jedno jedino slobodno bacanje! Na kraju je imao skor od 37 poena, 6 skokova i 9 asistencija, uz dve ukradene lopte i jednu blokadu.

Denver je zahvaljujući njemu i došao do pobede, pošto je posle vođstva Pelikansa od 100:89 uzeo stvari u svoje ruke i ubacivao koš za košem, odlepivši na kraju Denver van domašaja Nju Orleansa.

Majkl Porter Junior je ubacio 25 poena, a Džamal Marej je imao 23 poena i čak 11 asistencija.

- Bilo je mnogo emocija ovih dana, i ponosan sam na tim što je izgurao sve to - rekao je trener Denvera Majkl Meloun, aludirajući na trejd Gerija Harisa, koji je bio u ekipi 6 godina, u Orlando (Denver je dobio Arona Gordona).

U timu Pelikansa, Zajon Vilijamson je ubacio 39 poena, uz 10 skokova, dok je Brendon Ingram, koji je u prošlom susretu dva tima "ukanalio" Denver, promašio 12 od 17 šuteva sinoć. Odluka trenera Melouna da Majkl Porter čuva Ingrama se potpuno isplatila, i dokazala da mlada zvezda Denvera nije na putu da postane jednodimenzionalni košgeter, nego nešto više.

Evo partije Nikole Jokića:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.