JELICA DABOVIĆ OTKRILA RAZLOG SAMOUBISTVA MLADE KOŠARKAŠICE! Jezivo je šta joj se dešavalo, tražila je pomoć
Foto: Printscreen/Dailymotion

strašno

JELICA DABOVIĆ OTKRILA RAZLOG SAMOUBISTVA MLADE KOŠARKAŠICE! Jezivo je šta joj se dešavalo, tražila je pomoć

Devojke, zapamtite - ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora

Objavljeno:

Sestra Milice I Ane Dabović Jelica ogkasila se povodom tragedije koja je potresla Srbiju.

Ona je govorila o košarakašici Partizana koja se sa 15 godina ubila pre nekoliko dana, sopštivši da je devojčica bila žrtva silovanja.

Napisala je:

- Nažalost, ova devojka mi je pre nekih mesec dana na Instagramu pisala da se suočava sa stravičnim nasiljem i da ne vidi izlaz iz te situacije, osim samoubistva. Rekla sam joj da svaki problem ima rešenje i da mi samo napiše o čemu se tačno radi... - napisala je Jelica Dabović.

Jelica Dabović
foto: Printscreen

Jelica Dabović je istakla da profil sa koga joj je devojčica pisala nije bio pravi, ali je istakla da je sigurna da je to baš ona.

- Po detaljima koje mi je opisala u porukama kristalno je jasno da je baš ona u pitanju, to je treća osoba koja se ubila zbog zlostavljanja, a koja je o tome prethodno mene obavestila. Jezivo zaista - napisala je ona i na kraju poslala poruku:

- Devojke, zapamtite - ništa gluplje nema od ćutanja kojim štitite svog zlotvora, osim pomisli da ćete samoubistvom rešiti problem!!!.

- Verujem da pored zločinca, koji je ovu devojčicu oterao u smrt, postoji najmanje još jedan svedok koji zna zbog čega se ovo desilo i koga će pojesti rak savesti ako nastavi o tome da ćuti - napisala je Jelica Dabović.

(Espreso/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.