NAKON KUPA KORAĆA NASTAVLJA SE ABA LIGA! Radonjić: Da odigramo dobro protiv BORCA, sledi teška utakmica
Foto: KSS.rs

aba liga

NAKON KUPA KORAĆA NASTAVLJA SE ABA LIGA! Radonjić: Da odigramo dobro protiv BORCA, sledi teška utakmica

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 18.05 u Beogradu protiv Borca, zaostalu utakmicu 15. kola ABA lige

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv Borca u ABA ligi, ali da crveno-beli moraju biti spremni da odigraju dobro i pobede.

- Ritam je žestok i u rotaciji koju imamo i kakva jeste, što nam dodatno otežava situaciju, jasno je da nas očekuje teška utakmica. Borac je pokazao u više navrata da može da odigra jako kvalitetno. Moramo biti spremni da odigramo dobar meč i da uradimo sve što se očekuje od nas kako bismo stigli do bodova - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u sredu od 18.05 u Beogradu protiv Borca, zaostalu utakmicu 15. kola ABA lige. U beogradskom timu neće biti petorica igrača zbog korona virusa.

Košarkaš Zvezde Marko Simonović rekao je da se ekipa potrošila u Novom Sadu na turniru Kupa "Radivoja Koraća", ali da će pružiti maksimum.

- To je iskusan tim koji je pobedjivao ekipe koje su na papiru kvalitenije, uz sve to imaju dodatni motiv jer se bore za što bolju poziciju u ABA ligi. Imamo malo vremena da se pripremimo za utakmicu, potrošnja je velika, ritam vrlo zahtevan, ali želimo da damo maksimum. Moraćemo da odigramo kao tim, čvrsto i najbolje što možemo - naveo je Simonović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.