FILIPOVSKI: Računamo na Zagorca, moramo da odigramo pametno protiv Zvezde!
Foto: Starsport©

spremni

FILIPOVSKI: Računamo na Zagorca, moramo da odigramo pametno protiv Zvezde!

Ovaj jedan dan treba psihički da se spremimo i regenerišemo, da postavimo igru protiv Crvene zvezde i odigramo timski na najbolji način - rekao je Filipovski

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je danas da njegova ekipa mora da odigra timski, čvrsto i pametno u predstojećoj polufinalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća protiv Crvene zvezde u Novom Sadu.

- Rade Zagorac u prethodnoj utakmici nije mogao da igra, noga je sada bolje i računamo da će moći nekoliko minuta da pomogne. Ostali su utakmicu završili bez povreda. Ovaj jedan dan treba psihički da se spremimo i regenerišemo, da postavimo igru protiv Crvene zvezde i odigramo timski na najbolji način - rekao je Filipovski, a preneo sajt Partizana.

Sašo Filipovski
foto: aba-liga.com

Trostruki uzastopni osvajači Kupa košarkaši Partizana igraju u subotu od 21 čas u Novom Sadu protiv Crvene zvezde, u polufinalu tog takmičenja. Partizan je u četvrtak u četvrtfinalu pobedio Borac, a Zvezda je bila bolja od Radničkog iz Kragujevca.

- Zvezda ima individualni kvalitet, na svakoj poziciji ima mnogo kvalitetnih igrača, igraju sa visokom rotacijom i visokim intezitetom, tu će biti ključ kako ćemo odigrati, pametno i fizički u odbrani i napadu. Znamo da će igrati agresivno, da će nas pokrivati po celom terenu. To će biti glavni zadatak mojih igrača, da se tu suprotstavimo, jako, čvrsto i da odigramo pametno - naveo je trener crno-belih.

Erik Mika, KK Partizan, Sašo Filipovski
foto: Starsport©

Košarkaš Partizana Erik Mika rekao je da se ekipa dobro sprema za predstojeću utakmicu.

- U četvrtfinalu smo dobro igrali, na kraju su smanjili razliku, ali što je najvažnije obavili smo zadatak i okrenuli se drugoj utakmici. Čeka nas važan meč, pripremamo se, gledali smo snimke iz prošlog duela, nadam se da možemo da vidimo šta se dešavalo i da se pripremimo za sutra - naveo je on.

U drugom polufinalu Kupa Radivoja Koraća od 18.30 igraju Mega Sokerbet i Vojvodina.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.