JOVANOVIĆ SE ZAHVALIO EKIPI NA DOBROJ IGRI I POBEDI! Pavićević je samo istakao da mu je uskraćena SLOBODA GOVORA!
Foto: ABA liga/Zvonko Kucelin

Veselo na konferenciji

JOVANOVIĆ SE ZAHVALIO EKIPI NA DOBROJ IGRI I POBEDI! Pavićević je samo istakao da mu je uskraćena SLOBODA GOVORA!

Košarkaši Mege pobedili su danas u Beogradu Mornar sa 90:89 (25:24, 14:27, 22:16, 29:22), u utakmici 18. kola ABA lige

Objavljeno:

Trener ekipe Mega Sokerbet Vladimir Jovanović rekao je da su njegovi košarkaši verovali u pobedu protiv Mornara u današnjoj utakmici u ABA ligi i kada su gubili sa 15 razlike, a njegov kolega Mihailo Pavićević nije želeo da daje izjave pošto, kako je naveo, nije želeo nove kazne od uprave regionalnog takmičenja.

- Ne bih mogao da kažem da smo igrali lošu odbranu, ali svaki naš pad koncentracije su kažnjavali, pre svih Jeremić. Ipak, uspeli smo da održimo priključak, promenili smo karakter i pristup u odbrani i verovali smo da možemo da dodjemo do preokreta. Bez obzira na njihov odličan učinak u napadu, držali smo razliku na devet do pet poena koja je davala nadu da možemo do pobede, što smo i učinili - rekao je Jovanović, preneo je sajt Mege.

Vlada Jovanović, Dejan Milojević
foto: Starsport©

Košarkaši Mege pobedili su danas u Beogradu Mornar sa 90:89 (25:24, 14:27, 22:16, 29:22), u utakmici 18. kola ABA lige. Mega je gubila i sa 15 razlike u trećoj četvrtini, a pobedila je košem Dejšona Smita u poslednjim trenucima utakmice.

- Znali smo protiv koga igramo, radi se o timu koji je ostvario ambicije, učestvuje u Top 16 fazi Evrokupa i ima ekipu koja je jako respektabilna i koja im odlične rezultate na dva fronta. Takodje, u medjuvremenu su se pojačali veoma kvalitetno dovodjenjem Gordića i Hamiltona. Nisu nas, niti su mogli da nas iznenade dobrom igrom. Gaje izuzetno napadački stil igre, sa dosta šuteva za tri poena i to se pokazalo kao problem u prvom poluvremenu - naveo je Jovanović.

- Pošto sam bio odsutan 15 dana zbog korona virusa, želim da zahvalim momcima na sjajnoj partiji, jer su verovali u trijumf svih 40 minuta i oni su najzaslužniji za ovaj rezultat", dodao je trener Mege i zahvalio je celom stručnom štabu na dobrom radu tokom njegovog odsustva.

Trener Mornara Mihailo Pavićević nije komentarisao utakmicu.

- S obzirom na evropski Zakon o ljudskim pravima, gdje je zagrantovana sloboda govora, nažalost to je meni oduzeto pravilnikom ABA lige. Da ne bih pravio trošak i sebi i svom klubu moji odgovori će biti ovakvi - rekao je Pavićević.

Mihailo Pavićević
foto: Starsport©

On je posle toga jedno vreme ćutao i konferencija za novinare je završena.

Pavićević je isključen tokom nedavne utakmice i poraza od Crvene zvezde i suspendovan je na jednu utakmicu, a Mornar je bio novčano kažnjen zbog komentarisanja tog duela.

(Espreso/ Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.