KOBIJEVA TAŠTA TRAŽI PET MILONA DOLARA I MERCEDES! Vanesa šokirana izjavom svoje majke!
Foto: EPA/Etienne Laurent

šokantno

KOBIJEVA TAŠTA TRAŽI PET MILONA DOLARA I MERCEDES! Vanesa šokirana izjavom svoje majke!

Na godišnjici Kobijeve smrti, Vanesi stigla tužba od svoje majke

Objavljeno:

Vanesina majka bila je dadilja Đajani i ostaloj unučadi te sad na sudu traži naknadu za taj rad. Kobi joj je navodno obećao da će se brinuti o njoj do kraja života. Brajantova udovica sve je negirala

Nedostaješ mi neopisivo. Nedostaju mi tvoji zagrljaji, poljupci i tvoj duboki osmieh. Nedostaju mi naše interne šale i da me nasmejavaš, napisala je nedavno Vanesa Brajant (38), udovica legendarnoga Kobija.

Kobi i Vanesa
foto: EPA/Larry W Smith

Bol ne prestaje ni godinu dana nakon smrti košarkaškog maga.

U stravičnoj helikopterskoj nesreći poginuli su Kobi i njegova ćerka Đajana te još šest putnika i pilot.

- Uzdižem se na 4000 stopa - rekao je pilot Ara Zobajan kontrolnom tornju kad je, usred magle blizu mesta Kalabac u Kaliforniji, krenuo u smrt.

Sikorski S-76 stropoštao se nakon udara u planinu. Brajantova supruga tužila je firmu Island Ekspres Helikopters zbog nemara navevši da pilot nije smeo da leti u takvim uvslovima i da je da otkaže let. Firma negira odgovornost.

Vanesa ovih dana ima pune ruke posla. Zbog zetove smrti tužila ju je majka Sofija Lejn (68).

- Izdržavala sam je gotovo 20 godina, a nikada nije bila moja ili Kobijeva kućna pomoćnica, ni dadilja. Sad želi da naplati 96 dolara po satu i tvrdi da je 18 godina radila 12 sati dnevno. Uviek sam bila u kući te smo muž i ja punu pažnju posvećivali deci - napisala je Vanesa za People pa nastavila

- Skoro dvadeset godina brinuli smo se o tome da živi blizu nas i sve joj plaćali jer je tvrdila da nakon rastanka nema novca. Mislili smo da je najbolje da ne živi s nama, a s vremena na vreme je pričuvala decu. Nije se brinula o poslu ili bilo kakvim izdacima. Bila je baka koju su uzdržavali nena ćerka i zet, a jedino kad je bila dadilja je kad su naša deca bila jako mala.

Majka ju je nešto ranije optužila da ju je u septembru prošle godine izbacila iz kuće te kako je morala da vrati auto koji je koristila.

- Tražila sam novu kuću za porodicu, a nedelju dana kasnije moja je majka na televiziji bacila ljagu na porodicu iako je besplatno živela u stanu koji joj je iznajmljen. I nakon te izdaje ponudila sam joj mesečno izdržavanje, ali to joj nije bio dovoljno. Kontaktirala me preko posrednika i zatražila pet miliona dolara, kuću i Mercedes SUV - otkriva Kobejeva udovica.

Vanesa tvrdi kako majka sad želi više novaca nego što je dobijala za Kobijeva života te kako je stvar izmakla kontroli.

- Moj muž joj nikad ništa nije obećao te bi bio jako razočaran njezinim ponašanjem i nedostatkom empatije - zaključila je.

Iza Brajanta ostala je velika praznina, šiorm svieta oslikane su stotine murala njemu u čast, a mnogi ga s razlogom spominju u kontekstu najboljeg košarkaša svih vremena.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.