RADONJIĆ PRED MORNAR: Gordić im daje kvalitet više, moramo da odigramo na visokom nivou da bi ih kontrolisali!
Foto: Printscreen/aba-liga.com

spreman

RADONJIĆ PRED MORNAR: Gordić im daje kvalitet više, moramo da odigramo na visokom nivou da bi ih kontrolisali!

Znamo da nas čeka vrlo težak meč, moramo da odigramo dobro na obe strane terena, čvrsto kako bi došli do važnih bodova - dodao je Kuridža

Objavljeno:

Crvena zvezda sutra od 19 sati gostuje u Baru u derbiju 16. kola ABA lige.

- Očekuje nas težak meč protiv Mornara i moraćemo da odigramo na vrlo visokom nivou - izjavio je trener košarkaša Zvezde Dejan Radonjić.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

- Mornar igra sjajno ove sezone i ambicije i ciljeve koje su najavljivali, imaju svoje uporište na terenu. Mornar ima odlične rezultate i u ABA ligi i u Evrokupu, inače izvanredan sastav dodatno je pojačan Nemanjom Gordićem koji predstavlja ozbiljan kvalitet više za taj tim. Očekuje nas težak meč bez ikakve dileme i moraćemo da odigramo na vrlo visokom nivou i da odgovorimo i energijom i na svaki drugi način kako bi kontrolisali ogroman kvalitet koji poseduje Mornar - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Barani igraju ove sezone odlično i trenutno nakon 14 odigranih utakmica imaju skor 12-2, dok crveno-beli imaju učinak 10-2.

Marko Jagodić Kuridža
foto: EPA/Fernando Alvarado

Prvotimac crveno-belih Marko Jagodić-Kuridža ističe da je Mornar godinama na vrlo visokom nivou i sa velikim kvalitetom.

- Ove sezone napravili su još veći iskorak, dovoljno je pogledati njihov plasman na tabeli i regionalnom takmičenju i plasman u drugu fazu Evrokupa. Ekipa koja je vrlo iskusna, napadački odlična, popunjena na svim pozicijama i pojačana novim plejmejkerom Gordićem, koji im je doneo kvalitet i dodatno iskustvo jer godinama igra regionalnu ligu. Znamo da nas čeka vrlo težak meč, moramo da odigramo dobro na obe strane terena, čvrsto kako bi došli do važnih bodova - rekao je Kuridža.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.