FILIPOVSKI PRED FMP: PLEJMEJKERI MORAJU BOLJE! Partizan traži povratak na pobednički kolosek!
Foto: Starsport©

ne može mnogo gore od onoga

FILIPOVSKI PRED FMP: PLEJMEJKERI MORAJU BOLJE! Partizan traži povratak na pobednički kolosek!

Crno-beli sutra gostuju u Železniku

Objavljeno:

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski, pred meč protiv FMP-a u 16. kolu ABA lige, rekao je da njegov tim mora da popravi greške iz prethodnih utakmica i da igra koncentrisano.

Crno-beli sutra od 19 sati igraju protiv FMP-a u hali sportova "Ranko Žeravica".

- Koncentrisani smo na to da odigramo dobru odbranu i popravimo greške koje smo pravili u prošloj utakmici. Igra FMP-a bazira se na 'pik en rolu' i igri jedan na jedan. Igraju široko u napadu, tako da će u ovom meču osnove u odbrani biti vrlo važne. Moramo da se borimo za skok u napadu i želim da što više delimo loptu i da donosimo dobre odluke. Plejmejkeri moraju što brže i bolje da uvedu u igru svoje saigrače - rekao je Filipovski za klupski sajt.

kkpartizan, Uroš Trifunović
foto: Emilija Jovanović

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, crno-beli su u Železniku pobedili 103:90, a bek Partizana Uroš Trifunović izjavio je da je tim iz Železnika prva prilika za izlazak trenutne faze.

- Moramo da izađemo iz faze u kojoj se trenutno nalazimo i meč protiv FMP-a je prva prilika za to. Oni su se pojačali u odnosu na našu poslednju odigranu utakmicu trojicom novih igrača i sigurno će biti motivisani protiv nas, što je i nama motiv više. Mislim da je samo potrebno da uđemo jako u utakmicu. Dobro treniramo, dižemo hemiju u ekipi i borimo se da dobijemo svaki meč koji je pred nama - naglasio je Trifunović.

Partizan u dosadašnjem delu ABA lige ima skor 7-8, dok je FMP zabeležio pet pobeda i devet poraza, uz jedan meč manje.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.