NOVOM IGRAČU INDIJANE OTKRIVENA IZRASLINA NA BUBREGU: Zabrinjavajuće otkriće na lekarskom pregledu!
Foto: EPA/John G Mabanglo

strah je zavladao

NOVOM IGRAČU INDIJANE OTKRIVENA IZRASLINA NA BUBREGU: Zabrinjavajuće otkriće na lekarskom pregledu!

On će do daljeg biti van tima kako bi se tačno utvrdilo o čemu se radi

Objavljeno: 09:55h

Nimalo dobre vesti su stigle iz Indijane sa lekarskih pregleda Krisa Leverta, igrača koji je nedavno stigao među Pejserse u velikom trejdu u kome je učestvovalo nekoliko timova.

Ozbiljna panika i zabrinutost je zavladala i u klubu i među navijačima, kao i ljubiteljima NBA, jer je doskorašnjem beku Bruklina tokom pregleda otkrivena izraslina na bubregu.

Njemu je zabranjeno da zaigra za novi tim i da trenira sve dok se ne urade dodatni pregledi i utvrdi o čemu se tačno radi, odnosno da li je reč o benignom ili malignom tkivu.

Kris Levert
foto: EPA/John G Mabanglo

Tim povodom se oglasio prvi čovek košarkaških operacija Pejsersa Kevin Pričard, koji nije otkrivao detalje zdravstvenog stanja Laverta, niti je želeo da licitira datumom povratka na teren odličnog šutera.

- Tokom lekarskih pregleda koje smo obavili, uspeli smo da pronađemo nešto što će pomoći tom dečku i dati mu bolju i tačniju prognozu za ostatak njegovog života - rekao je Pričard uz poruku da njegovo stanje niko ne sme da shvati olako.

Oglasio se i Levert povodom ove situacije, izrazio nadu da će što pre ponovo biti u takmičarskom ritmu.

- U ime moje porodice, i u moje lično ime, želimo da se zahvalimo Indijani za podršku i rukovođenje u ovoj situaciji. Zahvalni smo na izuzetnoj detaljnosti tokom lekarskog procesa i jedva čekam da se priključim ekipi i postanem deo ove velike organizacije - poručio je Levert.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.