TRENER BUDUĆNOSTI SE IZVINJAVAO PARTIZANU I FILIPOVSKOM POSLE MEČA: Moja reakcija nije bila upućena njima!
Foto: aba-liga.com

zbog onoga što se desilo

TRENER BUDUĆNOSTI SE IZVINJAVAO PARTIZANU I FILIPOVSKOM POSLE MEČA: Moja reakcija nije bila upućena njima!

On je istakao da je ključ trijumfa bio što je njegova ekipa dobro branila Partizanove napade preko pozicije 4

Objavljeno: 22:30h

Budućnost je uspela da dobije derbi protiv Partizana i da na taj način dodatno odalji crno-bele iz trke za plej-of ABA lige. Posle meča trener Petar Mijović slavio je emotivno, možda i previše emotivno.

On je često bio vrlo korektan u izjavama i ponašanju,poznat je po tome, pa se zbog radovanja izvinio Partizanovoj klupi. Što je još jedan gest koji ide u korist prethodne tvrdnje.

- Želim da uputim izvinjenje klupi Partizana, imao sam emotivniji momenat kada se utakmica završila. Moja reakcija nipošto nije bila upućeno treneru Filipovskom i klupi rivala. Nadam se da to znaju - rekao je Mijović.

O samoj utakmici imao je da kaže da je Budućnost uspela da zatvori Partizanove napade preko pozicije četiri.

Petar Mijović
foto: Starsport©

- Kao što smo i pretpostavili, Partizan je dobio kreativnost sa Perkinsom, mislim da su imali najbolje šutersko veče ove sezone. Znali smo da ćemo imati zahtevan fizički meč, a mi smo uglavnom kontrolisali te situacije. Njihova ideja je bila da nad napadnu sa Tomasom i Veličkovićem, a kada se sve sabere mislim da smo odgovorili dobro. U napadu smo imali neke situacije koje smo kreirali, a nismo završili, a neke statične napade smo rešavali. Imali smo izuzetnu želju da dobijemo, veliku energiju i dobru koncentraciju. Važna pobeda, imamo 10-2, ali je rano za projekcije. U dobroj smo situaciji, ali okrećemo se narednom rivalu, Cedeviti Olimpiji za tri dana - rekao je Mijović.

Nikola Ivanović je bio čovek odluke sa 25 poena, ali je Mijović potencirao značaj tima...

- Mitrović je pokazao zašto je tu, Dela Vale je u kriznim momentima pogađao... Mi smo tim, pokazali smo da smo tim, ponašamo se kao tim - kazao je Mijović.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.