PARTIZAN UPALIO MAŠINU: Trento nije imao šta da traži ovde, misija TOP 16 je započeta uspešno! Perkins blistao!
Foto: Starsport©

top 16 faza!

PARTIZAN UPALIO MAŠINU: Trento nije imao šta da traži ovde, misija TOP 16 je započeta uspešno! Perkins blistao!

Džoš Perkins se na sjajan način predstavio navijačima

Objavljeno: 22:27h

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Trenta sa ubedljivih 71:43 (24:16, 11:4, 19:10, 17:13), u utakmici prvog kola Top 16 faze Evrokupa.

Crno-bele su do prve pobede u Grupi F vodili Vil Mozli sa 12 i Džoš Perkins sa 11 poena, uz šest asistencija i pet skokova, dok su Markus Pejdž i Kodi Miler-Mekintajer ubacili po devet poena.

U redovima Trenta bolji od ostalih bio je Džakori Vilijams sa 15 poena.

Posle više od dva minuta bez poena na početku meča, Miler-Mekintajer je sa šest vezanih poena doneo prednost crno-belima na startu meča.

Partizan je vrlo brzo, posle trojke Pejdža, stigao i do prve dvocifrene prednosti (15:5), nakon čega je prvi put u igru ušao Perkins koji je dodatno "povukao" beogradski tim.

Crno-beli su na prvi odmor otišli sa 24:16, da bi i pored slabije napadačke druge deonice, na poluvremenu imali tada maksimalnih plus 15 - 35:20. Drugu četvrtinu je sa pet vezanih poena "zatvorio" Perkins koji je bio i najefikasniji u domaćem timu sa devet poena.

I u nastavku meča Partizan je bio taj koji je kontrolisao dešavanja na terenu, pa je prednost crno-beli rasla do maksimalnih plus 28 poena na kraju meča.

Partizan u narednom kolu gostuje Metropolitansu, dok Trento dočekuje Lokomotivu Kubanj.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.